Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [154]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
A procenty od lokat są zawsze zaniżone o ileś tam złotych. Ja liczę na kalkulatorze, ale oni pewnie mają lepszy system na liczydłach. Mnie wychodzi
Dodano: 3 sierpnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Wojtek S.
Mimo,że żyją z moich pieniędzy, płacę kartą ponad limit 500 zł miesięcznie, znów potracili mi "przyjazny" haracz 4,9 zł, niby za co? Jak in
Dodano: 3 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Kasia
Opłata za prowadzenie konta nagle mi się podniosła i nawet nikt nie raczył mnie o tym poinformować ani telefonicznie ani e-mailem ani pocztą....! Al
Dodano: 3 sierpnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: NOWY
NIC DODAC NIC UJĄC POPROSTU BANDA ZŁODZIEJI
Dodano: 3 sierpnia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Czy kontaktowała się Pani z bankiem? Jeśli nie to prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 555 000 555.
Dodano: 3 sierpnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: piotr
najgorszy bank w polsce.splacam raty jakie chce bank a nie to,co mam w umowie.nie polecam.w obi maja takich doradcow.uwazajcie
Dodano: 3 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Główny cel tego banku-wydoić klienta ile się tylko da i ile jeszcze ma,i dlatego na drzwiach do tego banku powinno być napisane - TU WYDOIMY CIĘ DO ZE
Dodano: 2 sierpnia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: DD
Witam wszystkich. Również jestem klientem tego banku i również żałuję swojej wcześniejszej decyzji. Czytam te wszystkie komentarze, których większoś
Dodano: 2 sierpnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: zadowolna
Wiele negatywów- a ja mam konto "Wymarzone" za 0zł, wypłaty ze wszystkich bankomatów za darmo, podobnie przelewy, a do tego konto jest opr
Dodano: 1 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Ciekawi mnie kiedy doczekamy się w tym banku szybkiej i solidnej obsługi ,bo narazie takiej nie widać .
Dodano: 1 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.