Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [151]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Wojtek
Jak można wysłać windykatora terenowego po pieniądze przecież to jest śmieszne, w życiu bym nie dał obcemu człowiekowi pieniędzy nawet gdyby dzwonił p
Dodano: 7 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
MAM KREDYT W TYM BANKU CZEGO BARDZO ŻAŁUJĘ.ZA OPÓŹNIENIE DOWALAJA TAKIE ODSETKI ŻE RĘCE OPADAJĄ DODATKOWO DZWONIĄ OD RANA DO WIECZORA I NIE DAJĄ ŻYĆ
Dodano: 7 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Daria
zalozylam konto 2 miesiace temu, przeszłam z Wbk. to dopiero był gnój, co chwile jakiś nowy regulamin i nowe opłaty. Jak chciałam zmienić konto to pro
Dodano: 6 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
mam u nich kredyt na mieszkanie, jak juz sie przekopalam przez formalnosci to teraz jest ok, jakos zadnch problemow nikt nie robi, moze dlatego ze
Dodano: 6 sierpnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Nicki
A może chcą zaświadczenie o nieśmiertelności ? Ale od kogo wziąć w/w zaświadczenie.......
Dodano: 6 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Ania
To jest jakis żart i nieporozumienie. Dzwonie na infolinie, zadają mi sto pytań, szkoda, że nie proszą o numer buta. Kolejki w oddziałach, odkąd Nord
Dodano: 6 sierpnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Anna
nie polecam, kilka lat temu wzięłam na raty rower,niestety to był błąd że akurat w tym banku. Do umowy zakupu ratalnego dostałam kartę kredytową, z
Dodano: 6 sierpnia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: DK
Dziś dzwonił do mnie konsultant,namawiając mnie do skorzystania z karty kredytowej i się zgodziłam.Ale czytając opinie nie zamierzam odbierać umowy
Dodano: 6 sierpnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: zawiedziona
Wczoraj bylam w tym smiesznym banku bo nibymaja fajna oferte kredytowa . Kwity zostaly wypelnione i ktos mial zadzwonic nastepnego dnia z odpowiedia
Dodano: 6 sierpnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Krzysztof Grudziądz
Ja wczoraj znowu założyłem tu konto.O o 18.30 ostatnia wpłata.Obsługi super i tak późno. Uciekłem z BPH i przez Millenium
Dodano: 6 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.