Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [141]

Ostatnie opinie użytkowników

Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Vivus
VivusAutor: mlemak
kto wymyślił tego ich boga?? na boga, przecież to jakaś masakra!. Sama pożyczka spoko, nawet raz potrzebowałem skorzystać z vivus i udało się otrzymać
Dodano: 22 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Ja też byłam negatywnie nastawiona, bo niby tak trzeba. Banki to złodzieje i takie tam, ale ostatnio załatwiałam w Getin banku kredyt na włąsne m i je
Dodano: 22 sierpnia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: arek
W jednym z oddziałów Euro banku wypłacałem sporą kwote swoich oszczędności . Wypłata była zgłoszona dzień wcześniej .Bank przygotował środki , przy
Dodano: 22 sierpnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Antek
omijajcie ten bank . Mam kredyt, spłacany terminowo. Płacę za utrzymanie konta 25 zł miesięcznie z którego nie korzystam . Bank wymusił otwarcie do
Dodano: 22 sierpnia 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Vivus
VivusAutor: Marta
Korzystałam z vivusa i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Szybki wniosek o pożyczkę, potem przelew grrosza i w tym samy dniu jeszcze miałam pienią
Dodano: 22 sierpnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kapsel9
Staram się nie brać pożyczek w bankach natrafiłem na sigmę, biorąc na siebie rower siostrzeńcowi nie miał zdolności kredytowych. Zaczęło się od tel
Dodano: 21 sierpnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Kredyt Gotówkowy
Kredyt GotówkowyAutor: Maria
szybka decyzja, gotówka od ręki. minimum zaświadczeń. spłaciłam kredyt i jestem zadowolona
Dodano: 20 sierpnia 2015Zobacz więcej (1 opinia)
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: pokrzywdzony
Dostałem wczoraj od nich pismo, że administrują moimi danymi osobowymi i przetwarzają je w celu realizacji zawartej umowy kredytowej. Nigdy nie byłem
Dodano: 20 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Wojtek
Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem! Wziąłem maszynę ogrodniczą na raty po spłaceniu trzy krotnie dowiadywałem się czy wszystko spłaciłem powie
Dodano: 20 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Maciej
Szanowny Panie Tomaszu moja mama została wprowadzona w błąd przez co straciła dosyć dużą kwotę, a pracownik który to zrobił już tam nie pracuje. Z
Dodano: 20 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.