Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [138]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Stary klient
Jak masz do wyboru bank przy zakupie na raty to zawsze odrzucaj sygma bank -bo ich oferta jest najmniej korzystna . Proponuje ALIOR BANK .Niedawno
Dodano: 25 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Tomala
Pko łupi kliemtów za wszystko co się da .Za spóźnienle się z wpłatą o 2 dni wysyłają SMS a a na 3 dzień dzwonią ,i za to biorą 10 złotych .TO JEST
Dodano: 25 sierpnia 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: malgosiaczek
fajne jest to ze pierwza pozyczka jest za darmo i wlasnie z tej pozyczki u nich korzystalam takze nie wiem jak z oprocentowaniem czy innymi prowizjami
Dodano: 25 sierpnia 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: bogdan63
w netcredicie jest jak najbardziej oplacalna no i uczciwa. uslyszalem o nich z reklam w telewziji a ze akurat mi brakowalo pieniedzy to mysle raz k
Dodano: 25 sierpnia 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: jolanda
mila obsluga, co sie chwali. pieniadze tez na koncie byly bardzo szybko, ale moze dlatego ze mialam w tym samym banku. ogolnie dla mnie sa bezkonku
Dodano: 25 sierpnia 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: bogdan63
w netcredicie jest jak najbardziej oplacalna no i uczciwa. uslyszalem o nich z reklam w telewziji a ze akurat mi brakowalo pieniedzy to mysle raz k
Dodano: 24 sierpnia 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Wonga
WongaAutor: mariuszK
bralem u nich pozyczke. wszystko spoko i w ogole zadnego problemu nie mialem. ale uslyszalem od kolegi, ze banki przy dawaniu kredytu zwracaja uwage
Dodano: 24 sierpnia 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Vivus
VivusAutor: jadwiga
u mnie też sie sprawdził. Potrzebowałam pieniędzy na leki, a do emerytury było jeszcze Daleko. Nie jestem za dobra w internecie, ale miła pani z obsłu
Dodano: 24 sierpnia 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Piotr Maciejewski
Od połączenia banków przez 20 miesięcy nie informowali mnie o opłatach i z tego tytułu zadłużeniu na teoretycznie bezpłatnym koncie. Reklamacja zos
Dodano: 24 sierpnia 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Deutsche Bank Polska S.A.Autor: niezadowolony_klient
Jestem niestety mało szczęśliwym posiadaczem rachunku w tym banku, nastawienie na maksymalne wyciąganie kasy od klientów, nie polecam nikomu, w dniu
Dodano: 24 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.