Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [137]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: karo
Beznadziejny bank!!!!! Nie polecam!!!!! Na zgodę o uzyskanie kredytu trzeba czekać 2 miesiące lub więcej szok!!!! Wniosek złożony został pod koniec
Dodano: 25 sierpnia 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Vivus
VivusAutor: mag
dno i słabizna, ja nie polecam
Dodano: 25 sierpnia 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: kamil0s
pierwsza pozyczka za darmo czyli prawidlowo. wziolem sobie w zeszlym miesiacu taki tysiaczek na wakacje i splacilem z tej wyplaty bezproblemowo takze
Dodano: 25 sierpnia 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: olek89
chwilowke w ekspreskasie nie raz no i ratalna w ferratum tez i jedyne co moge powiedziec to ze polecam. zadnych problemow nie robia, nie trzeba dawac
Dodano: 25 sierpnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grażyna
bank który oszukuje na lokatach niby lokata a na KONIEC TWIERDZI ŻE UBEZPIECZENIE
Dodano: 25 sierpnia 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: olga
bralam u nich pozyczke, nie bylo zadnych problemow. prosty wniosek, co prawda potem bylo troche formalnosci ale nie zauwazylam zeby cokolwiek wylud
Dodano: 25 sierpnia 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: moni$
niziutka kwota pierwszej pozyczki, ale w sumie jakos sobie poradzilam i dzieki temu mam mniej do splaty ;)) no i super jest to ze ttylko dyszke za
Dodano: 25 sierpnia 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Vivus
VivusAutor: rad0slaw
czesto gesto korzystam z pozyczki w vivusie, bo zawsze jakos brakuje kilku stowek do wyplaty. w sumie mam juz taki swj system, ze zawsze posilkuje sie
Dodano: 25 sierpnia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: tomas1pol
Nie polecam złodziejskie stawki , kiepskie zabezpieczenia możliwość okradania klienta przez pracownika ,
Dodano: 25 sierpnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: RYSZARD
OMIJAĆ TEN BANK ! ZREZYGNOWAŁEM Z KREDYTU PO 4 DNIACH OD MOMENTU ZAMIARU ZAKUPU MEBLI W SKLEPIE ABRA ,UMOWY NIE PODPISAŁEM A MIMO TO CO CHWILA KTOŚ MI
Dodano: 25 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.