Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [136]

Ostatnie opinie użytkowników

Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Vivus
VivusAutor: m4rcin
dla mnie spoko. vivus to firma taka akurat podp otrzeby mlodziezy. od niedawna sam sie utrzymuje i czasem mam takie braki w budzecie ktore vivus na
Dodano: 25 sierpnia 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: anonim
bralem pozyczke w wondze ja i moi znajomi i nikt z nas nie mial problemu. dla stalych klientow maja calkiem wysoki limit dlatego przydaje sie jak k
Dodano: 25 sierpnia 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: Zofija
bralam u nich pozyczke w netcredicie i tez uslyszalam o nich z reklam w telewizji. bardzo sa irytujace ale chyba dzialaja skoro tu jestem hehe . mi
Dodano: 25 sierpnia 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: agnesss
ja tez mialam u nich pozyczke i bardzo sobie chwale, pierwsza darmowa, zadnych haczykow ani nic takze oddalam tyle ile pozyczylam (tysiac). pieniadze
Dodano: 25 sierpnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: rosół
pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 25 sierpnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: BUBU
W TYM BANKU PONOSISZ TYLKO STRATY - TAKA JEST SWIETA PRAWDA O TYM BANKU.
Dodano: 25 sierpnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: bubu
a dla mnie oznacza Bank Podłej Hieny
Dodano: 25 sierpnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: BUBU
BEZWZGLEDNIE -likwiduje u nich konto, bo caly czas place niewiem nawet za co,caly plik do placenia-roznych rzeczy i tak sie bogaca kosztem biednych
Dodano: 25 sierpnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: kraska
mnie tez zlupili za jeden telefon biora 10 zlotych -ladnie sie cenia - to jest tzw. telefon interwencyjny. pko w ten sposob nabija sobie kabze- OJ
Dodano: 25 sierpnia 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Paweł
przestrzegam rolników przed tym bankiem , łoją prowizje ile się da 150 zł monit 150 zł zaświadczenie o niezaleganiu itd tylko płacz i płać
Dodano: 25 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.