Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [131]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Dodano: 1 września 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Emilia
Lekceważące i protekcjonalne traktowanie klientów indywidualnych.
Dodano: 1 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: zły
pko nie realizuje prawidłowo złożonych zleceń płatniczych, pomimo wwystarczających środków na r-ku. Przyczyny i termin realizacji nieznany - nikt ni
Dodano: 1 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Tomek
Bank słabo rozwinięty, wysokie opłaty, utrudnienia i BARDZO nie miła i nie profesjonalna obsługa klienta. Nie polecam !!!
Dodano: 1 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Zawiedziona
Ubiegałam się o likwidacji własnej książeczki mieszkaniowej. Mam dwa mieszkania. Faktura była wystawiona na jedno, robota w drugim. Nie zgadzał się ad
Dodano: 1 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: argus1223
mam rachunek w tym banku od kilku lat / Nowy Dwór Maz./zawsze miła i fachowa obsługa,a niezadowolonym polecam Eurobank,pozdro !
Dodano: 1 września 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Wiesław
Jeżeli przyszły klient banku posiada zdolność kredytową to jest to najtańszy Bank na podkarpaciu. Profesjonalna obsługa ,miła i ,,piękna". Wniose
Dodano: 31 sierpnia 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Złożyłęm wniosek on-line na konto firmowe. Miał się pojawić kurier z umową. Po jakichs 3 tygodniach zadzwoniłą pani, ze wniosek został anulowany, b
Dodano: 31 sierpnia 2015
Lendon opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lendon
LendonAutor: Szymek
szybciutko załatwione, kasa też w mig no i ta promocja na którą trafiłam- bajka. Polecam
Dodano: 31 sierpnia 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: antek
brałem tu kredyt pożyczkę ale jakoś ta cała procedura do mnie nie przemawia
Dodano: 31 sierpnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.