Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [126]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: klient
To jakiś koszmar. Nie mogę rozmienić na drobne 1000zł, nie mogę wypłacić w bilonie bo kasa nie ma! Mogę natomiast zamówić bilon! Jest wtorek 10.30 Pan
Dodano: 8 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Jaro
Karta ważna do końca sierpnia. Dostałem nowa w przed końcem miesiąca ALE przesyłka z PINem dotarła 07-09 !!!!
Dodano: 8 września 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: Kiri27
Pożyczyłam w wonga 400 zł, oddałam 410. To prawda, mają pożyczkę za 10 zł.
Dodano: 8 września 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: szczęściarz
mam pożyczkę od netcredit. Starałem się wszędzie, ale tylko oni mi pożyczyli. dziękuję i polecam
Dodano: 7 września 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: KrissLoko
Pożyczyłem w vivusie pożyczkę za darmo. Potem w ekspreskasie też wziąłem pożyczkę za darmo. Kolejną w ekspreskasa już otrzymałem w standardowej ofe
Dodano: 7 września 2015
zaplo opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie zaplo
zaploAutor: MIsiak
ktoś kiedyś w ogóle otrzymał pożyczkę w tym zaplo?
Dodano: 7 września 2015
zaimo opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie zaimo
zaimoAutor: Ma23fill
widziałam ostatnio ranking takich kredytów na raty, przygotowany przez loan magazine i tam zaimo było na pierwszym miejscu, mając najtańszą pożyczke
Dodano: 7 września 2015
Hapi pożyczki opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Hapi pożyczki
Hapi pożyczkiAutor: Mas89axo
dwie godziny spędzone przed komputerem hapi stanęło na wysokości zadania. Muszę przyznać, jestem pod wrażeniem. Wszędzie słyszałem, że daj spokój, pr
Dodano: 7 września 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Niedawno mi pobrali 6.99 zł opłaty za obsługę karty która jest nieaktywna.
Dodano: 7 września 2015
Szybka gotówka opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Szybka gotówka
Szybka gotówkaAutor: marc23
faktycznie było szybko i gotówka na koncie się znalazła jeszcze w ten sam dzień. super!
Dodano: 7 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.