Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [124]

Ostatnie opinie użytkowników

Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: Trex1990
nie mają kont i rachunków osobistych, ale pożyczają pieniądze. W Polsce to chyba dziś najważniejsze
Dodano: 9 września 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ING Bank Śląski
Nie polecam tego banku, same problemy od początku do końca bo już w nim nie jestem. Nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo to ściema banku, któ
Dodano: 9 września 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Maria Uniejewska
Getin Bank reklamuje się jako "Bank twoich oszczędności", i z tych obietnic wywiązuje się na medal. Sam czerpie w całości korzyści z oszczęd
Dodano: 9 września 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Kasia.....
Witam . Ten bank to parodia . Kto to widział aby bank przytrzymywal cudze pieniadze ? Bez przesady juznktorys raz z rzędu zdaza mi się ze jak euro st
Dodano: 9 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: blus
Jestem klientem od 20 lat , założyłem sobie konto 360 w którym wszystko powinno być za darmo. Jak po miesiącu popatrzyłem na rachunek, to z konta
Dodano: 9 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Janusz
Jedno jest pewne - 99 % klientów , którzy byli w banku NORDEA ,nie są zadowoleni z usług banku P K O .Taka jest niestety smutna prawda o tym banku .I
Dodano: 9 września 2015
extraportfel opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie extraportfel
extraportfelAutor: Timi
co to opiniować? Pierwsza pożyczka za darmo - tylko brać! Tak trzymać extraportfel
Dodano: 8 września 2015
zaplo opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie zaplo
zaploAutor: Wiki25
Ja spłacam pożyczkę w zaplo. W sumie to tak samo jak w vivus.
Dodano: 8 września 2015
zaimo opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie zaimo
zaimoAutor: migoś
jak ktoś pożycza przez internet 10 tysięcy złotych, to naprawdę musi być odważny. Brawo zaimo za odwagę!
Dodano: 8 września 2015
Hapi pożyczki opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Hapi pożyczki
Hapi pożyczkiAutor: Kwiejk
udało mi się pożyczyć od nich 3 tys złotych, jakoś nikt inny nie chciał mi takiej pożyczki dać. polecam!
Dodano: 8 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.