Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [114]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Lop1786
Co chciąłem to miałem. Założyłem konto, potem przyszedł czas na jakis kredyt. Spłaocny w czas, rachunek prowadzę do tej pory to i narzekać nie ma na
Dodano: 23 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kris
Naciągacza! kupiłem coś na raty, spłaciłem je w całości w 3 ratach - do lutego, dziś przychodzi list że zalegam jeszcze 100, dzwonie o co chodzi a
Dodano: 23 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Mason
Chciałem wziąć kredyt w tym banku - 50 tysięcy ,ale po tak przeczytanych NEGATYWNYCH opiniach , odmyśliłem się i idę gdzie indziej -nie chcę mieć póź
Dodano: 23 września 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Rezygnuje z konta w getin banku -emeryturę wkładam do skarpety -tam jest najpewniej i nie ma żadnych opłat -na bank !!!!
Dodano: 23 września 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Majka
Wniosek o kredyt budowlany złożony w czerwcu, do dzisiaj nie podpisałam umowy choć miałam obiecane do końca lipca. Bo urlop, bo analitycy, bo coś tam.
Dodano: 23 września 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Najgorszy ze wszystkich banków z jakimi miałem do czynienia!!!!!!! STANOWCZO PRZESTRZEGAM I ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 22 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Andzia
Od lat mam konto w PKO BP. Ostatnio popadłam w długi i Komornik zablokował mi konto. Byłam wczoraj (21.09.2015 ) w Oddziale Banku w Gryfinie i chc
Dodano: 22 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Dodano: 21 września 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Cypis KRA
Przymierzam się na jeden dużo większy
Dodano: 21 września 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mały Reksiu
Witam. Ja w styczniu tego roku kupiłem laptopa w Euro RTV AGD w bielsku białej. W sklepie podpisałem umowę o kredyt i kartę. Pani z którą podpisywa
Dodano: 21 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.