Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [111]

Ostatnie opinie użytkowników

BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻ BNP Paribas
mam konto w tym banku i jestem zadowolony bynajmniej na razie. Niedawno wziąłem, kredyt gotówkowy o nazwie iGotówka, spłacam ratę 168 zł przy kwocie
Dodano: 24 września 2015
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBank
mBankAutor: tikotin
gloos ma rację - to jest bardzo dobry bank. Ludzie piszą tylko o jakiś kłopotach, a jak wszystko działa dobrze, to już im się nie chce. Ja osobiści
Dodano: 24 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kastanieta
Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Byłam klientką Lukasa i w porównaniu z CA to jak niebo a ziemia. W Credit Agricole obsługa tiptop. Mam Kont
Dodano: 24 września 2015
Bank Smart opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Smart
Bank SmartAutor: góral
jakem górol z pod samiuśkich tatrer mam se konto w smarcie. piknie jest, zacnie tys, co tu godać. Ludziska nie bojta się internetu bo to po co cha
Dodano: 24 września 2015
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie INTELIGO
INTELIGOAutor: doctor_doom1991
Zgadzam się z janki.Uproszczone konto internetowe za praktycznie żadne pieniądze. Działa dobrze, czasem są fajne promocje. Propsy!
Dodano: 24 września 2015
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: natalia
Podzielam wymów Borneoxa. Również mam konto w banku pocztowym a jestem można powiedzieć młoda osobą. Korzystam z tego banku od roku i jak do tej po
Dodano: 24 września 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: bostonpawlik
Można powiedzieć, że jestem kompleksowym klientem ING/Nationale Nederlanden. Jestem u nich ubezpieczony na życie i należę do ich OFE. Od lat mam też k
Dodano: 24 września 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: gorecki
Mam w getinie lokatę słoneczną. Wpłaciłem 5 tysiecy na 6 miesięcy i mam trzy 3% oprocentowania. Nie musiałem też zakładać do tego konta osobistego,
Dodano: 24 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: kamila
Korzystam od niedawna z konta w banku millennium, konta 360. Musze przyznać, że jak na razie jestem zadowolona. Konto za zero, przyjemna aplikacja o
Dodano: 24 września 2015
GBS Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie GBS Bank
GBS BankAutor: barbuto
jestem klientem od 7 lat, mieszkam w okolicach Barlinka, dla mnie nie było innego wyboru, rodzice też mieli tam konta, super obsługa, w porządku ban
Dodano: 24 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.