Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [109]

Ostatnie opinie użytkowników

BGŻOptima opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻOptima
BGŻOptimaAutor: kermit
ja tam bgż również oceniam bardzo pozytywnie. Mam u nich konto osobiste z polecenia kolegi, gadaliśmy kiedyś w pracy na temat banków i okazało się, ż
Dodano: 24 września 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: oburzony
wow, rzeczywiscie popisałeś sie merytorycznym komentarzem..... ilość argumentów jest wręcz przytłaczająca...... pewnie kolejny PAJAC nie czytajacy
Dodano: 24 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: margaryna
konto 360 to widze jakis ich hit :))) widac ze nie tylko ja sobie chwale. wczesniej mialam rachunek w innym banku (nie napisze jakim zeby nie robic
Dodano: 24 września 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: boguslaw63
mam w pekao konto juz kilkadziesiat lat i nie widze powodu zeby zmieniac. wiadomo ze czasem sa jakies rozne losowe sytuacje, ale wiekszych perypetii z
Dodano: 24 września 2015
T-Mobile Usługi Bankowe opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie T-Mobile Usługi Bankowe
T-Mobile Usługi BankoweAutor: szybkiIwsciekly
bylem dosc niechetny temu bankowi, bo kojarzy mi sie kiepsko z siecia telefoniczna hehe, troche kiedys mialem z nimi do czynienia. ale jako bank t
Dodano: 24 września 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: bohun
ja mam kredyt konsolidacyjny w aliorze bo wczesniej splacalem kilka rat z roznych mniejszych pozyczek i bylo dosc nieciekawie a tutaj sami wyszli z
Dodano: 24 września 2015
BIZ Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BIZ Bank
BIZ BankAutor: akmena
BIZ Bank to niby bank dla firm, ale ja założyłam też konto osobiste (mąż ma na firme) i jest całkiem do rzeczy. Mi odpowiada, bo przelewy między kon
Dodano: 24 września 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: malinka
Mam od ok. pół roku konto direct. Zdecydowałam się na wizytę w banku bo przecież łyk kawy w ciągu dnia nie zaszkodzi. Pani przesympatyczna, zorient
Dodano: 24 września 2015
BGŻOptima opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BGŻOptima
BGŻOptimaAutor: 83MissPiggy
Moja historia; chciałam założyć konto oszczędnościowe jakoś od wiosny, ale powstrzymał mnie spadek stóp procentowych. Potem znajoma powiedziała o BGŻO
Dodano: 24 września 2015
Volkswagen Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Volkswagen Bank Polska SA
Volkswagen Bank Polska SAAutor: waldemaras
Może fałszują dane o spalinach, ale konto mają w porządku:) wybrałem dla siebie i żony konto e-direct. Wygoda obsługi, wszystko internetowe i prawie
Dodano: 24 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.