Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [104]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
O uczciwości banku świadczą te pozytywne wpisy zatrudnionych tam podlizusów. Co, szefowa kazała?
Dodano: 27 września 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Dodano: 27 września 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: irena
Nie wierzcie w 7% pożyczkę w tym banku.!!! Doliczają ponad 14 % prowizji!!, a do tego przy kwocie 19 tyś doliczyli mi ponad 6 tyś ubezpieczenia, któr
Dodano: 26 września 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Kornelia
Radzę wszystkim omijać ten Bank szerokim łukiem. Tak nieczułego i bezwzględnego banku od kilkudziesięciu lat nie spotkałam. Ich pomyłki, błędy i niet
Dodano: 26 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: zrezygnowany
20 lat ror zawsze środki na lokatach spłata złotej kartu kredytowe ustawiona na 100%, bez opóźnień zapewnienie przez kilka miesięcy o dostępności dla
Dodano: 26 września 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: obiektywny
Informacje o racie balonowej, służę pomocą, mam ten sam problem, na razie przegrywają!
Dodano: 26 września 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: fabian
City handlowy !!! Studnia bez dna nieszlo tego spłaci ciągłe wydzwanial okolo 10 połączeń na dzień mialem dosyć wziolem kredyt w wbk i spłaciłem City
Dodano: 25 września 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: oewonga
Witam! Dziękuję za pozytywne opinie na temat naszej oferty. W ramach uzupełnienia informacji dodam, że nasza pożyczka jest udzielana na okres aż do 60
Dodano: 25 września 2015
Santander Consumer Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Santander Consumer Bank
Santander Consumer BankAutor: penny dreadful
Mam w Santanderze kartę kredytową Visa Comfort. Zdecydowałem się na nią przede wszystkim dlatego, bo była 'od ręki'. Wystarczyło podskoc
Dodano: 25 września 2015
Nordea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Nordea Bank
Nordea BankAutor: blondyneczka
konto w nordea zalozylam jak bylo tak o nich glosno i duzo sie reklamowali w telewizji. ja akurat wtedy zaczynalam pierwsza prace i potrzebowalam s
Dodano: 25 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.