Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [102]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Damian
jeden z najgorszych banków jakie w życiu widziałem a konta mam w wielu bankach. totalna porażka i amatorka przy obsłudze. Nie wiem jak można wcisk
Dodano: 30 września 2015
Bank Smart opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Smart
Bank SmartAutor: micalinka12
bank smart jest moi głównym bankiem od wyjazdu za granice z chłopakiem do pracy w te wakacje. BYło przecudnie - pierwsza nasza podóż razem :) wiec
Dodano: 30 września 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ANIA
JA WZIELAM RATY NA SPRZED AGD I GDY ZOSTALA MI OSTATNIA RATA TO ZAPOMNIALAM SPLACIC W TERMINIE. KAZDEMU MOZE SIE ZDARZYC BO JESTESMY TYLKO LUDZMI! A
Dodano: 30 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: zniesmaczona
Cytat z Gazety Prawnej.Pl: Banco Comercial Portugues, właściciel polskiego Banku Millennium, przegrał sprawę przed sądem w Lizbonie i został zobow
Dodano: 30 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: zniesmaczona
Kredyt hipoteczny we frankach:( Jestem klientem długoletni ( ma się rozumieć-czyli zarabiają!!!), zero współpracy i wypracowania kompromisu w zmian
Dodano: 30 września 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Jolly
Ukryte opłaty, bardzo drogie konto - 2,99 ubezpieczenie karty, 7 zł za kartę, 8 za prowadzenie rachunku.
Dodano: 29 września 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: ewka
proszę o informacje jak rozwiązać problem raty balonowej.?
Dodano: 29 września 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: chaosmedia
Nie rozumiem negatywnych komentarzy, sam nie daję pozytywa, bo bank ma wady, jednakże: Zalety: -dostępność oddziałów, wszędzie -pokój VIP z kawą
Dodano: 29 września 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Dagmara
Kredyt hipoteczny polecam, we wszystkim doradca pomaga. Mówi o wszystkich opłatach i kolejnych krokach. A teraz pozostało tylko terminowo spłacać. Poz
Dodano: 28 września 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: klient
Co tu dużo pisać ocena 1,25/5 mówi sama za siebie bank złodziejskich prowizji i opłat
Dodano: 28 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.