Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [101]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gargamel
Miałem kartę debetową Sigma Banku.Dostawałem zaproszenia do wzięcia kredytu.Ale przy zarobkach ok,3000 zł kredytu w w wysokości 5000 zł nie chciano
Dodano: 2 października 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: K00rtz
Chodzi o prowizje za zajęcia komornicze. Została ona uznana przez Sąd Ochrony Konkurencji i Konsumentów za nielegalną. Czy Polska to kraj teoretycz
Dodano: 2 października 2015
Bank Smart opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Smart
Bank SmartAutor: Klientka smarta!
Super bank! Prosty w obsłudze,darmowe prawie wszystko!!!POLECAM TYM CO LUBIA SAMOOBSŁUGĘ
Dodano: 2 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: niki
Lubią ten bank nie mam z nimi problemu zawsze dostaje pomoc gdy jest potrzebna.a teraz jest jeszcze konto na którym gdy place karta to oszczędzam i to
Dodano: 2 października 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: piotr gem
policzcie ile kasy zarobi bank pożyczając 10000 zł na rok, a ile zarobi ktoś kto ulokuje taką kwotę na lokacie. Bank zarobi 10 razy więcej niż ktoś na
Dodano: 1 października 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Wojtek
Zlozylam reklamacje w tym banku,poniewaz chcialem wybrac pieniadze za granica.BAnkomat sie zawiesil lub mial jakas awarie pieniadze bank pobral
Dodano: 1 października 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Brałam kredyt hipoteczny w tym banku i w życiu nie spotkałam się z taką niekompetencją. Dostałam wstępną pozytywną decyzję kredytową i wynegocjowa
Dodano: 1 października 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
staraliśmy się o kredyt w tym banku ,niby miła obsługa ,na drugi dzień pani miała oddzwonić nikt nawet nie zadzwonił czy cokolwiek w tej sprawie zr
Dodano: 1 października 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: pawel
Absolutnie beznadziejny bank!!!!! Jakikolwiek pozytywny komentarz jest bzdura, pewnie oplacona przez ten tzw bank. Przelewy ida dniami a zlodziejski
Dodano: 1 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
spłacam laptopa i zostało mi kilka rat a tu już drugi raz smsem przychodzi mi że rata wynosi o kilkadziesiąt złotych więcej,za kartę którą miałem do
Dodano: 30 września 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.