Logowanie Rejestracja
Wonga opinie Klientów

Wonga opinie

Opinie o banku Wonga

Wonga - ocena: 4.35 / 5 - liczba opinii 15

Wonga udziela pożyczek online na krótki okres w kwocie od 50 zł do 2500 zł. Wyróżna się na tle konkurencji najdłuższym okresem spłaty, gdzie chwilówkę otrzymasz nawet na 60 dni. Koszt pierwszej pożyczki w przypadku wonga com przedstawiony jest na stronie pożyczkodawcy. Kwota jaką można uzyskać pożyczając za pierwszym razem to 1500 zł.

 

Wonga cieszy się bardzo dobrymi opiniami wśród internatów, którzy chwalą sobie szybkość, profesjonalizm i bardzo sympatyczne podejście do klienta. Bardzo szybka decyzja w sprawie przyznania pożyczki oraz szybki czas weryfikacji przelewów gwarantuje szybkie otrzymanie pieniędzy na konto.

Opinie klientów o Wonga. Co myślą użytkownicy o Wonga?

Promocja tygodnia w Wonga:

sprawdź pożyczkę w wonga!

Dodaj opinię o Wonga:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Wonga (21):

Autor: Karolina
Wonga
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Z jednej strony szkoda, że nie mają pierwszej darmowej pożyczki, ale z drugiej strony są chyba przez to bardziej wiarygodni. Poza tym 10 zł przy pierwszej pożyczce to nie są duże pieniądze. Akurat potrzebowałam tylko 700 zł, więc oferta była dla mnie idealna. Zwłaszcza, że wniosek i przelew poszły wręcz błyskawicznie. Polecam wszystkim, którym pasuje oferta.
Autor: mariusz
do zmieszanego
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie wiesz skad te negatywne opinie? moze stad ze takie firmy naciagaja niezle ludzi na kase naliczajac jakies ogromne odsetki za pare dni spoznienia. a w tym kraju nie da sie nie pozyczac, chyba ze zarabiasz 5 kola na reke to mozesz sie chwalic na forum ze nie musisz sie zadluzac. powodzenia. a wonga z takich firm jest w miare najlepsza,przynajmniej placisz tylko dyche za pozyczke a nie jakies kwoty z kosmosu
Autor: zmieszany
nie zadłużajcie się
Dodano: 30 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie wiem skąd te opinie, ludzie nie zadłużajcie się i będzie dobrze. Każda kolejna pożyczka to jak gwóźdź w waszej trumnie. Postarajcie się żyć racjonalnie, a nie zapożyczać na potęgę.
Autor: Dżaga
opinia
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
potrzebowalam kaski na gwalt zeby kupic sukienke, bo weselicho mi sie szykuje niedlugo a nie mialam w czym isc :-) wszystkie kreacje juz przestarzale hehe,. no kumpela nie miala pozyczyc bo akurat sama przed wyplata ale w intenecie znalazlam ta firme no i nawet dali rade, hajsik dostalam na konto jak chcialam i karta sobie zaplacilam wziuuuuum szybciutko ;-)
Autor: tatiana
skandal
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mieszkam w polsce juz wiele lat i nigdy nie mialam zadnych problemow z powodu bycia z innego kraju. teraz chciala ja wziac pozyczke w wonga.com ale niestety zostala mi odmowiona. no nie wiem czy zza granicy to jacys gorsi? splacilabym jak kazdy inny klijent, ale coz.....
Autor: anonim
wonga
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bralem pozyczke w wondze ja i moi znajomi i nikt z nas nie mial problemu. dla stalych klientow maja calkiem wysoki limit dlatego przydaje sie jak komus potrzeba wiekszej kwoty
Autor: moni$
wonga
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
niziutka kwota pierwszej pozyczki, ale w sumie jakos sobie poradzilam i dzieki temu mam mniej do splaty ;)) no i super jest to ze ttylko dyszke za pozyczke, nie trzeba sie meczyc wyliczac ani kombinowac
Autor: mariuszK
wonga
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bralem u nich pozyczke. wszystko spoko i w ogole zadnego problemu nie mialem. ale uslyszalem od kolegi, ze banki przy dawaniu kredytu zwracaja uwage na to czy bralo sie pozyczke w wonga czy nie. nie wiem czy to prawda ale tak przy okazji ostżegam
Autor: mariola71
wonga
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
z wonga mam same dobre wspomnienia. potrzebowalam raz szybko kasy na naprawe samochodu i dali bez problemu. przy nastepnej wyplacie splacilam i mam z glowy. na pewno jeszcze do nich zajrze bo to lepsze niz latanie po rodzinie i pozyczanie, przynajmniej nikt mi nie robi wielkiej laski
Autor: ch3ster
ja nie
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
narzekam, brałem u nich pożyczkę i nie mam żadnych zastrzeżeń. Koszt pożyczki z góry ustalony i to się chwali, Nie spóźniłem się z opłatą także też nie płaczę jak niektórzy że naliczyli odsetki, wiadomo że nie robią tego charytatywnie
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.