Logowanie Rejestracja
Wonga opinie Klientów

Wonga opinie

Opinie o banku Wonga

Wonga - ocena: 4.35 / 5 - liczba opinii 15

Wonga udziela pożyczek online na krótki okres w kwocie od 50 zł do 2500 zł. Wyróżna się na tle konkurencji najdłuższym okresem spłaty, gdzie chwilówkę otrzymasz nawet na 60 dni. Koszt pierwszej pożyczki w przypadku wonga com przedstawiony jest na stronie pożyczkodawcy. Kwota jaką można uzyskać pożyczając za pierwszym razem to 1500 zł.

 

Wonga cieszy się bardzo dobrymi opiniami wśród internatów, którzy chwalą sobie szybkość, profesjonalizm i bardzo sympatyczne podejście do klienta. Bardzo szybka decyzja w sprawie przyznania pożyczki oraz szybki czas weryfikacji przelewów gwarantuje szybkie otrzymanie pieniędzy na konto.

Opinie klientów o Wonga. Co myślą użytkownicy o Wonga?

Promocja tygodnia w Wonga:

sprawdź pożyczkę w wonga!

Dodaj opinię o Wonga:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Wonga (21):

Autor: mirek
wonga
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem pożyczkę w wonga co prawda 200zł ale jak mus to mus. Wniosek przez internet, wypłata na konto. Szybko poszło.
Autor: mARIAN
dobrze jest
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
pincet złotych pożyczyli, a o to własnie chodziło.dla mnie wonga to super pożyczka
Autor: wongafan
kapitalna wonga
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W Wondze pożyczałem już 4 razy i zawsze cały proces ubiegania się o pozyczkę, jak i jej wypłata, przebiegały bezproblemowo. mega jest ich program Kapitalni. Dzięki platformie i rozwiązywanym testom znacznie poszerzyłem swoją wiedzę finansową, a to pozwala mi też lepiej zarządzać swoimi finansami i dbać o terminową spłatę zobowiązań. Super, warto skorzystać z usług Wongi
Autor: gazela
wonga
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wonge polecil mi brat, ktory tam czesto dosc pozycza. ja na razie bralam tylko raz bo w sumie zazwyczaj sobie radze, ale kolezanka miala wesele i nie dalam rady wydac na prezent kasy, na panienski i jeszcze jakas sukienke... to bylo za duzo naraz po prostu. dlatego wspomoglam sie pozyczka w wonga, ale nie zaluje bo tylko 10 zł zapłacilam, a kasa na wesele byla na czas. polecam!
Autor: mati
dobra firma z angli
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Solidna firma z Wielkiej Brytanii. Pożyczałem od nich, jak pracowałem w UK, więc po powrocie to był pierwszy pozyczkodawca, do którego się skierowałem gdy brakło gotówki. Trzymają klasę i jakość. A dycha kosztów to nie tak dużo. BTW nie zgadzam się z nienawidzącym kukiełek - te reklamy wongi były wporzo, o wiele lepsze od tego sztucznego pana Wiesia czy innego Henia, co się chwali, że za pożyczkę wysłał swoją starą do Ciechocinka.
Autor: oewonga
wonga
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam! Dziękuję za pozytywne opinie na temat naszej oferty. W ramach uzupełnienia informacji dodam, że nasza pożyczka jest udzielana na okres aż do 60 dni. Zapraszam na naszą stronę internetową www.wonga.com w celu złożenia wniosku. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599 lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com
Autor: nienawidzący kuiełek
jakie to szczeście
Dodano: 15 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jakie to szczęście że zrezygnowaliście z tych przedziwnych kukiełek. Przecież firma pożyczkowa, która chce poprzez kukiełki pożyczać pieniądze, to brzmi podobnie jak PIS chciałoby rządzić przez Kaczyńskiego, który pociąga za sznurki swoich kukiełek. Zobaczymy, mówicie e 10 zł za pożyczkę - ja mówię sprawdzam! Złożyłem wniosek i zobaczymy co będzie dalej. DOdam, że na bieżąco będę zdawał relację jak to u Was wygląda.
Autor: Marek
wonga
Dodano: 11 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo dobra oferta, niski koszt pierwszej pożyczki. Polecam
Autor: krystian
fajne
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wonga jest w porządku. dostałem kase szybko, mało formalności, pieniądze szybko wpłynęły na moje konto
Autor: Kiri27
pożyczałam
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczyłam w wonga 400 zł, oddałam 410. To prawda, mają pożyczkę za 10 zł.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.