Logowanie Rejestracja
Vivus opinie Klientów

Vivus opinie

Opinie o banku Vivus

Vivus - ocena: 4.50 / 5 - liczba opinii 19

Vivus opinieVivus udziela pożyczek online w kwotach od 100 zł do 4000 zł. Bardzo dobrą ofertą marki vivus jest możliwosć uzyskania pierwszej pożyczki za darmo w kwocie do 1600 zł. Pożyczkę vivus możemy uzyskać całkowicie online za pomocą komptera jak również urządzeń mobilnych co wyróżnia firmę na tle konkurencji.

 

Marka vivus jest laureatem wielu wyróżnień jak również zwyciązcą rankingów na najlepszą pożyczkę czy chwilówkę oferowaną online. Dużą zaletą jest również szybkość i minimum formalności jakie są wymagane w celu weryfikacji naszej zdolności. Strona internetowa https://www.vivus.pl/

Opinie klientów o Vivus. Co myślą użytkownicy o Vivus?

Promocja tygodnia w Vivus:

pożyczka vivus nawet 1600 zł za darmo

  • pożyczki od 1 do 30 dni
     
  • pieniądze nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

Dodaj opinię o Vivus:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Vivus (26):

Autor: Ola
Darmowa pożyczka
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W zasadzie wszystkio jest tak jak w reklamie. Wyjątkowo wysoka (w porównaniu do innych firm) pierwsza darmowa pożyczka, o ile ktoś będzie ją w stanie spłacić w ciągu miesiąca. Aplikowanie przebiega szybciutko, wszystkie zasady są jasno przedstawione. Dodatkowo pieniądze spłynęły do mnie bardzo szybko. Jednak każda kolejna pożyczka jest dość droga, więc trzeba się pilnować i nie działać zbyt pochopnie, trzeba pamiętać, że zaraz będziemy musieli spłacić zobowiązanie - inaczej kaplica ;)
Autor: leon
spoko
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Vivus jest OK. Szybki jak błyskawica. Fajnie że mają wiele kont z których wypłacaja kase bo faktycznie w 15 minut miałem pieniądze na koncie. Pierwsza darmowa więc warto. zobaczymy jak to dalej wygląda pod kątem kosztów. może się jeszcze skuszę
Autor: marti92
wywoz
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wszyscy tak sie nachwalic nie moga......... jak dla mnie to jakas sciema i to niezla. zebyscie wiedzieli na jakie odsetki mnie naciagneli tylko dlatego ze sie chwile spoznilam ze splata ;/ od razu wydzwaniaja, jakis komornikow nasylaja, nie mowiac juz o tym ile kary zaplacilam. nieludzkie podejscie do klienta
Autor: nel
vivus
Dodano: 31 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
brałam pożyczkę w vivusie i jestem super happy bo za darmo
Autor: chwilówkowicz
się pozycza
Dodano: 30 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
pożyczam i pożyczam i końca nie widać. Dzięki vivus, dzięki wonga, dzięki kredito ... znajdźcie teraz mi proszę jakiś kredyt żebym mógł spłacić te wszystkie pożyczki
Autor: amaranto
tytuł
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. polecam serdecznie vivus, oferuja duzą kwote na start, wymagają mało papierologii i ogolnie dzialaja szybko i sprawnie. bralem juz kilka razy i na pewno wezme jeszcze nie raz
Autor: artureX
vivus
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak dla mnie zupelnie sie nie sprawdzili. szukalem szybkiej i sprawnej pozyczki z jak najmniejsza liczba formalnosci a tutaj wymagali po prostu za duzo danych . czekac na pieniadze tez musialem dluzej niz szumnie oglaszaja ;/
Autor: wojtekWWA
mam
Dodano: 26 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
kilka zastrzezen co do obslugi, ale ogolnie sie sprawdzili. wzialem pozyczke na nowy telefon, calkiem sprawnie i szybko im to poszlo takze polecam, sam zreszta moze tez jeszcze do nich wroce
Autor: m4rcin
spoko
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dla mnie spoko. vivus to firma taka akurat podp otrzeby mlodziezy. od niedawna sam sie utrzymuje i czasem mam takie braki w budzecie ktore vivus na szczescie zapelnia
Autor: mag
dno
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dno i słabizna, ja nie polecam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.