Logowanie Rejestracja
Vivus opinie Klientów

Vivus opinie

Opinie o banku Vivus

Vivus - ocena: 4.50 / 5 - liczba opinii 19

Vivus opinieVivus udziela pożyczek online w kwotach od 100 zł do 4000 zł. Bardzo dobrą ofertą marki vivus jest możliwosć uzyskania pierwszej pożyczki za darmo w kwocie do 1600 zł. Pożyczkę vivus możemy uzyskać całkowicie online za pomocą komptera jak również urządzeń mobilnych co wyróżnia firmę na tle konkurencji.

 

Marka vivus jest laureatem wielu wyróżnień jak również zwyciązcą rankingów na najlepszą pożyczkę czy chwilówkę oferowaną online. Dużą zaletą jest również szybkość i minimum formalności jakie są wymagane w celu weryfikacji naszej zdolności. Strona internetowa https://www.vivus.pl/

Opinie klientów o Vivus. Co myślą użytkownicy o Vivus?

Promocja tygodnia w Vivus:

pożyczka vivus nawet 1600 zł za darmo

  • pożyczki od 1 do 30 dni
     
  • pieniądze nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

Dodaj opinię o Vivus:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Vivus (26):

Autor: kinga
pożyczka
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczka w vivus jest super. Szybko, sprawnie, pieniądze w godzinę na koncie. Polecam szczególnie, że pierwsza na zero. Brałam 500zł, spłaciłam po 30 dniach i jestem bardzo zadowolona.
Autor: sprawiedliwy
nie taka ta pożyczka różowa
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
co z tego, że 1600 zł za darmo od vivus, skoro już każde przedłużenie kosztuje słono ...
Autor: madmax
tez bralem
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pozyczka w vivus jak najbardziej godna polecenia. Jednym slowem? Szybko, latwo I przyjemnie.bralem juz kilkukrotnie I nigdy nie bylo zadnych problemow, wrecz przeciwnie
Autor: malaMi
godne polecenia
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w przypadku tej firmy reklamy nie kłamią. minimum formalności, krótki czas oczekiwania na pieniądze i, co ważne dla mnie jako osoby niepełnosprawnej, bez wychodzenia z domu. No i jeszcze możliwość wzięcia pierwszej pożyczki za darmo. jestem na tak!
Autor: olafasola
vivus
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bralam pzyczke w vivusie nie raz i zawsze operacja konczyla sie pelnym sukcesem!! ;)) wiadomo czasem kazdemu brakuje kasy do wyplaty albo cos, ja akurat nie pracuje tylko studiuje, ale tez czasem bywa ciezko no i wtedy z pomoca przychodzi mi vivus. maja calkiem niskie ceny a szybko dzialaja, wiec moge sobie zawnioskowac w piatek zeby miec za co sie bawic w weekend. tak trzymaj, vivus! ;))
Autor: Andrzej_Bogusz
w kiosku
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Do skorzystania z oferty zachęciła mnie reklama, w której mówią, że można złożyć wniosek w kiosku Ruchu. To prawda. Moja osiedlowa kioskarka była do tego dobrze przeszkolona, pomogła mi wypełnić wniosek (jestem rencistą, mam słabnący wzrok). Pożyczyłem 1000 zł na okres 14 dni. To moja pierwsza pożyczka w Vivus, więc jest za darmo. Dzięki pieniądzom tym będę mógł naprawić uszkodzony pomnik na grobie mojej nieżyjącej już małżonki. Dziękuję firmie Vivus.
Autor: Lejki78
wszystko ok
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie jestem pewien, czy to taka dobra pożyczka. No to co, że jest za darmo. A jak nie oddasz, to potem raczej nie licz na darmo.
Autor: Marii
chcę pieniędzy!
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
chcę własnie od Was pożyczyć 1500 zł, dajcie mi tą kas plis! Złożyłem wniosek i czekam na decyzję. mam nadzieję, że będzie pozytywna i jeszcze jutro zobaczę pieniądze na koncie. Bardzo mi pomogą w realizacji marzenia, do którego przymierzam się już jakiś czas, a które dzięki Wam może stać się osiągalne! Pomożecie?
Autor: marek
pierwsza ok
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
vivus dla mnie bomba bo sa naprawdę ekspresowi w przekazywaniu pożyczki na konto. Darmowa pierwsza i o to chodzi
Autor: KaRy30
pożyczają
Dodano: 9 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
4 pożyczki w ciągu roku. Czuję się lekko uzależniona, ale są zawsze na czas i wtedy kiedy ich potrzebuję
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.