Logowanie Rejestracja
Toyota Bank opinie Klientów

Toyota Bank opinie

Opinie o banku Toyota Bank

Toyota Bank - ocena: 1.20 / 5 - liczba opinii 30

Toyota Bank posiada w swojej ofercie nie tylko usługi z branży samochodowej. Klienci mogą skorzystać z kredytów na używane samochody jak również z nowoczesnych rozwiązań bankowości elektronicznej, skierowanych nie tylko do posiadaczy samochodów marki Toyota.

 

Toyota Bank proponuje bezpłatne konto osobiste z wygodnym dostępem przez Internet i telefon: można z niego spłacać raty kredytu samochodowego, a płacąc kartą debetową wydaną do tego konta zbiera się punkty, które można wykorzystać na stacjach benzynowych lub zapłacić za usługi serwisowe w stacjach Toyota w całej Polsce.

Opinie klientów o Toyota Bank. Co myślą użytkownicy o Toyota Bank?

Promocja tygodnia w Toyota Bank:

Dodaj opinię o Toyota Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Toyota Bank (34):

Autor: Marcin
STANOWCZO ODRADZAM
Dodano: 23 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałem nakaz zapłaty z sądu za umowę podpisaną w 2009 roku, konto miało być bezpłatne. Wykonałem na początku może jedną transakcje, po czym zapomniałem o koncie. Dostałem nakaz zapłaty na kwotę ponad 1100 zł. Nie dostałem też żadnej informacji o tym, że konto ma być płatne.
Autor: a-optymista
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
Dodano: 11 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie nie polecam. Zaproponowano mi na wstępie niby bardzo dobre warunki. Wszystkie usługi miały być bezpłatne. Rozchorowałem się i nie byłem w stanie aktywować konta, więc nie wykonałem żadnej operacji finansowej do dziś. Jednak bank po jakimś czasie zmienił reguły gry i pomimo tego, że konto nie było aktywowane i nie wykonałem na nim żadnej operacji, przesyła mi upomnienia do zapłaty około 500 zł. za nic. SĄ TAK UPIERDLIWI, ŻE CO CHWILA OTRZYMUJĘ INFORMACJĘ NA TELEFON I NA ADRES E-MAIL. Pytałem prawnika jak to wygląda w majestacie prawa, stwierdził, że jest to nieuzasadnione nękanie. JAK BĘDĄ DALEJ TO ROBIĆ, TO SKIERUJĘ NA NICH SKARGĘ DO RZECZNIKA PRAW OBYWATELSKICH LUB DO SĄDU.
Autor: Manfred
Nie polecam !!!!,
Dodano: 26 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam !!!!, konto miało być bezpłatne a naliczali jakiś dziwne opłaty nie wiadomo za co , dowiedzieć się tez trudno , za 2zł nasyłają windykację, mimo że na infolinii mówią że zaległości nie ma. Na szczęście już zrezygnowałem z usług tego banku.
Autor: artur
zrobiony w balona
Dodano: 15 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
naciągają klientow na "bezpłatne" konta by potem po cich bez info pobierać prowizje i hodować karne odsetki.Zdecydowanie nie polecamn
Autor: aleksander
toyota
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mi tam ten bank toyoty sie bardz przysluzyl jak rozkraczyl mi sie samochod na srodku drogi. co prawda nie mam toyoty a alfe romeo ale i tak sie przydali hehe. samochod naprawiony, za serwisowanie sobie wygodnie place w ratach no i nie odczuwam tego tak bardzo jakbym musial za jednym razem tyle kasy wydac na naprawe
Autor: Miley_Cruz
mam lokatę kapitalną
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
i jestem zadowolona, bo oprocentoanie wynosi aż 2,65% na 18 miesięcy, a natyle wpłaciłam oszczędności. Wszystko załatwione przez internet szybko. Zastanwiam się jeszcze nad kontem, ale z tym poczekam jeszcze do końca lokaty, żeby sprawdzić czy nie będzie problemów z wypłatą pieniędzy.
Autor: Zawiedziony Klient
Nie polecam
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oczywiście powinna być negatywna, a nie neutralna. W słoncu nie zauważylem kropki w niewłaściwy miejscu
Autor: Zawiedziony Klient
Nie polecam
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odradzam, 2 lata temu zrezygnowałem , nie aktywowałem karty, od stycznia obciązono mnie za roczna opłate dla karty o czym nie wiedziałem doputy nie dostałem grożnego listu straszącego wpisem do BIK za parę złotych zaległości, które powstały z tytułu opłaty za roczne uzytkowanie karty. nie wiem jak sie od nich uwolnić - brak człowieka w okienku z którym to można załatwić tylko pisz na Berdyczów
Autor: sknerus
pazery
Dodano: 27 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za drugi przelew wewn z konta oszczędnościowego 9 pln.To celowe utrudnianie z korzystania rachunku oszczędnościowego ,by skubnąć klienta .Już się przymierzam do zmiany banku.
Autor: ja
nie polecam
Dodano: 25 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Przy obrotach na rachunku przekraczających 10 tys. złotych zablokowali mi karty z powodu jednodniowego debetu na 150 zł i nikt nie raczył do mnie w tej sprawie zadzwonić, a miałem środki choćby na koncie oszczędnościowym i mogłem w każdej chwili uzupełnić. Wymagają ode mnie, abym liczył sobie sumę transakcji, bo dane o dostępnych środkach są nieaktualne przy opóźnionych księgować kartą płatniczą. Żałosne ... Postanowiłem zmienić bank.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.