Logowanie Rejestracja
Toyota Bank opinie Klientów

Toyota Bank opinie

Opinie o banku Toyota Bank

Toyota Bank - ocena: 1.20 / 5 - liczba opinii 30

Toyota Bank posiada w swojej ofercie nie tylko usługi z branży samochodowej. Klienci mogą skorzystać z kredytów na używane samochody jak również z nowoczesnych rozwiązań bankowości elektronicznej, skierowanych nie tylko do posiadaczy samochodów marki Toyota.

 

Toyota Bank proponuje bezpłatne konto osobiste z wygodnym dostępem przez Internet i telefon: można z niego spłacać raty kredytu samochodowego, a płacąc kartą debetową wydaną do tego konta zbiera się punkty, które można wykorzystać na stacjach benzynowych lub zapłacić za usługi serwisowe w stacjach Toyota w całej Polsce.

Opinie klientów o Toyota Bank. Co myślą użytkownicy o Toyota Bank?

Promocja tygodnia w Toyota Bank:

Dodaj opinię o Toyota Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Toyota Bank (34):

Autor: Klient
Toyota Bank to zenada
Dodano: 28 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Klikajcie ten bank. Niekompetencji ludzie, nieslowni. Zgubił kartę pojazdu i nie biorą za to odpowiedzialności. Reklamację można pisać, ale nie liczcie się że ktoś odpisze czy rozwiąże problem. Kierownicy sekcji Customer Serwis to samo. Bezsilni. Nie polecam tego bubla!! Szkoda czasu i nerwów
Autor: piotr
konto osobiste
Dodano: 14 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten Bank to żenada i indolencja, Od 3 tygodni czekam na dostarczenie umowy o konto. Po kilkakrotnej interwencji w Banku odsyłąją mnie do firmy kurierskiej, która ma dostarczyć mi umowę.
Autor: Gośka
podwójnie księgowanie jednej wypłaty
Dodano: 6 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w dniu 02.06.2018 r. dokonałam wypłaty gotówkowej w bankomacie ,wypłata została zaksięgowana podwójnie, napisałam do banku z prośbą o kontakt do dnia dzisiejszego nikt się nie odezwał, więc myślę, że opinie klientów ich nie interesują
Autor: Franek
Masakra albo dom wariatów
Dodano: 26 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od 2 tyg. czekam na aktywację konta, raz jest, to go nie ma. Wpłaty wracają, odsetki przepadają, stracony czas na pogaduchach z botami na infolinii liczę już nie w godzinach, lecz w dniach. Szkoda czasu i atłasu. Jeśli jeszcze z tą ich kartą są takie problemy, jak podają inni, to nie ma mowy, wycofuję się z umowy!
Autor: trzym
trzym@op.pl
Dodano: 25 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam, wydają kartę płatniczą, którą później nie na każdym terminalu zapłacisz. Przy próbie płatności wyskakuje komunikat : "transakcja odrzucona" pomimo, że ma się wystarczającą sumę na rachunku. A jak złoży się reklamację to tłumaczą się, że karta została zablokowana. Dziwne bo po blokadzie udało mi się raz zapłacić. Oczywiście pozostał próby zakończyły się niepowodzeniem. Raz w sklepie próbowałem zapłacić a za mną kolejka. Musiałem oddać zakupy bo nie udało się zapłacić. Czułem się fatalnie widząc miny klientów stojących w kolejce. Koszmar!!! Robią to specjalnie aby klientowi nie udało się zapłacić kartą kwoty 1000 zł i otrzymać zwrot 2,5 zł za prowadzenie rachunku.
Autor: bart
Nie polecam
Dodano: 22 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Trudności z logowaniem. Zła infolinia
Autor: Marcin
ODRADZAM
Dodano: 15 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uważajcie na Toyota Bank!. Ta firma nie ma zasad moralnych. Założyłem w 2009 roku darmowe konto, wpłaciłem na nie pieniądze. Zrobiłem 1 płatność kartą visa, po czym przeprowadziłem się, i zapomniałem o tym koncie i karcie. Darmowe konto i to jeszcze miałem tam środki pieniężne. W międzyczasie ankBank zrobił mi sprawę w sądzie w 2015 roku. w 2016 roku znalazł mnie komornik z prawomocnym wyrokiem. I z darmowego konta zrobiło się ponad 1300 zł. Świetnie nie. Bank nie jest gotowy do bezpośredniego kontaktu, unika go, tylko poprzez kancelarię. 0 moralności. Nikogo nie oszukałem. Dodaztkowo w regulaminie jest napisane, że jeśli nie będę robił nic przez 6 miesięcy to Bank może rozwiązać umowę. Oni zrobili w pewnym czasie prowizje i zamiast zamknąć konto, z którego nie korzystałem, żadnych operacji, logowań itp. To zrobili mi sztucznie taki debet. Z DALEKA OD TAKIEJ FIRMY. Marcin
Autor: kasia
NIE POLECAM!!!!!
Dodano: 6 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pieniądze z konta pobierają podwójnie, pokazuje 00 zł za 10 sekund jest już 600. Cuda na kiju, wielokrotne reklamacje, zero konkretnej odpowiedzi tak samo z konsultantami to samo nikt nic nie wie...brak slow. Nie płaćcie kartą bo będziecie mieli kłopoty
Autor: ruskolozka
bardzo odradzam
Dodano: 10 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Operacje kartą księgują się po kilku dniach, więc nie wiadomo jaki jest aktualny stan środków na koncie. Niekompetenta obsługa. Naliczanie karnych odsetek, kiedy nieprawidłowo wyliczyło się saldo rachunku (bo jak wspomniałam powżej nie wiadomo jaki jest stan konta po transakcji kartą).
Autor: Piotr
MASAKRACJA
Dodano: 13 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Założyłem lokaty bo mieli w miare dobre oprocentowanie, po jakimś czasie lokaty się skończyły i trzeba było przelac pieniądze do innego banku. Na wstępie limit dzienny 500zł... zmiana tylko telefonicznie po podaniu tele kodu, który oczywiście nie działał... potem przelewy po 500zł kazdego nia żeby wyciągnąć kasę... po kilku dniach zablokowali mi mozliwość przelewu komunikatem "błądny kod tokena" ... jak może być blądny kod tokena przy każdej próbie jak przy logowaniu kod tokena przechodzi???
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.