Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: kredyt
Infolinia Sygma Banku - dno dna
Dodano: 29 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przed chwilą odebrałam telefon. Krótka rozmowa: Dzień dobry, nazywam się..... dzwonię z Sygma Banku, czy rozmawiam z panią......? Tak, słucham. Czy mogę zająć pani chwilę czasu? Na początek poproszę o podanie swojej daty urodzenia w celu weryfikacji. Pan wybaczy, ale jeśli chce mi pan wcisnąć jakiś kredyt to nie jestem zainteresowana i nie ma sensu, żebym podawała panu jakieś dane. Odpowiedź pracownika infolinii trochę wbiła mnie w krzesło: "Rozumiem, skoro tak to ja odnotuję, że nie jest pani chętna do współpracy i sprawę załatwimy w inny sposób." Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tu chodzi? Być może spóźniłam się z zapłatą jakiejś raty, ale nie mógł powiedzieć od razu, że chodzi o ratę kredytu? Po co to straszenie, co za ludzie tam pracują? Ja naprawdę nie widzę sensu, żeby wysłuchiwać ofert kredytowych, skoro mnie one nie interesują, więc chyba miałam prawo tak odpowiedzieć. Ostatni raz wzięłam tam jakikolwiek kredyt. Nie polecam, bo obsługa jest koszmarna.
Autor: klient ponad rok
Zdublowane transakcje sprawdzajcie saldo!
Dodano: 27 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W tym miesiącu wykonałem 2 transakcje i jedną z nich policzono mi podwójnie. Zadzwoniłem na infolinię w trakcie mojej rozmowy środki powróciły pani tłumaczyła błędem systemu. Nadal widnieje suma ta sama w transakcjach czekających na rozliczenie. Gdybym tego nie zauważył... mogę sobie gdybać jednak wcześniej mi coś nie grało i zacząłem uważnie się temu przyglądać i wam radzę. Ogólnie w porządku .
Autor: kari
opinia
Dodano: 23 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kupowaliśmy u nich ubezpieczenie turystyczne na wyjazd na ferie z rodziną, wszystko było w porządku, miła obsługa i dobra oferta
Autor: magda
myślę podobnie
Dodano: 19 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Też uważam, że takie instytucje jak banki działają w granicach prawa - nie poza nim, nie mogą sobie pozwolić na łamanie umowy
Autor: Dziejma
sygma
Dodano: 19 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
coś mi nie pasuje w tych komentarzach, gdyby sygma bank oszukiwał klientów, pobierał jakieś arbitralne opłaty, przecież dawno sąd czy instytucje nadzorujące dobrały by się do niego, a tym czasem nigdzie takich informacji nie widziałam, więc jak to jest z waszymi opiniami?
Autor: Gertrudka
sciema
Dodano: 13 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ściemniasz coś, sygma nie pobiera żadnych opat z kosmosu, żeby było jasne wszystko jest regulowane regulaminem, trzeba się tylko z nim zapoznać, mam wrażenie że piszesz o zupełnie innym banku niż większość z nas tu będących klientami sygma banku
Autor: zosia
w porządku
Dodano: 11 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przy okazji różnych wyjazdów wakacyjnych wykupujemy u nich dodatkowo ubezpieczenie turystyczne, zawsze wszystko w porządku :)
Autor: magda
...
Dodano: 29 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
no na pewno tak nagle za nic pobieraja bez wyjasnienia...
Autor: Kasia
Wzrastajacr opłaty za karty
Dodano: 27 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Sygma Bank.... Zasrzegłąm zagubiona kartę . Na nową czekałam ponad 4 miesiace . Opłata pobrana za starą i nową czyli dodatkową . Bez przerwy jakieś dodatkowe opłaty . Właśnie pobrali ponad 100 zł ..
Autor: Oxana
racja
Dodano: 22 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
według mnie sygma bank jest jak najbardziej ok, widzę tu mnóstwo pozytywnych bardzo wpisów, ale nigdy pawie nikt się do nich nie odnosi, ja jak najbardziej mogę się pod nimi podpisać, jestem klientką sygmy od ponad 3 lat i bardzo dobrze mi się współpraca układa, mam ich kartę kredytowa, miewam kredyty ratalne, tuż przed świętami wzięłam kredyt gotówkowy, i muszę powiedzieć, ze są to produkty jak najbardziej ok
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.