Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Franciszek
Paranoja
Dodano: 15 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PERFIDNE KŁAMSTWO -NA PONIŻSZY WPIS .JA np.nie mam nic wspólnego z innymi wpisami .Oczekuje ,aby ktoś odpowiedział na moją sprawę.A swoją drogą SYGMA BANK nie zatuszuje swoich grzeszków -OJ NIE !!
Autor: angela
...
Dodano: 15 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wszystkie te historie są w jeden deseń, ten sam sposób pisania, jedna 'skrzywdzona' osoba postanowiła psuć opinię wszelakimi sposobami, trochę to niedojrzałe
Autor: Franciszek
Paranoja
Dodano: 13 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy ktoś mądry może mi wytłumaczyć taką sytację. Ponad rok temu zablokowali mi na karcie kredytowej wypłatę gotówki z bankomatu ,bo miałem zadłużenie w INNYCH BANKACH i byłem niewiarygodnym klientem ,ale kartą w sklepach mogłem płacić ,ale nie korzystałem z tego .I gdy po roku czasu raz zapłacilem kartą w sklepie to od razu odblokowali mi wypłatę gotówki z bankomatu -mimo ,że moja SYTUACJA FINANSOWA NIE POPRAWIŁA SIĘ ,RACZEJ POGORSZYŁA SIĘ .No i co jak zapłaciłem kartą to wg banku moja sytucja się poprawiła .Czy to nie jest parodia .JEDNYM SŁOWEM TRZEBA WIAĆ Z TEGO BANKU.
Autor: angela
spokojnie
Dodano: 12 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Systemy komputerowe w każdym przedsiębiorstwie mogą zawodzić. Przecież nikt tu nikogo nie okradł, skoro na spokojnie przyznają rację klientowi. Też sprawdzam dokładnie operacje żeby w razie czego na bieżąco móc się sprawą zająć.
Autor: Amelia
po co
Dodano: 11 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie rozumiem dlaczego od razu wypisujesz takie wściekle komentarze, w każdym banku zdarzają się błędy systemu, zrobiłeś jeden zakup kartą sygmy i od razu się awanturujesz, skąd pewność, że w innych bankach nie ma błędów systemu? robisz kilkadziesiąt operacji w innych bankach zapewne, sprawdzasz wszystko? nie sądzę, ja akurat dokładnie sprawdzam wszystkie pozycje zaksięgowane, i akurat w sygmie nic takiego mi się nigdy nie zdarzyło
Autor: klient ponad rok
zdublowane transakcje kwitną
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Trzecia transakcja w biężącym okresie rozliczeniowym podwójnie pobrana raz przy kasie płacąc kartą 6.02 drugi raz 9.02 przy księgowaniu . Postanowiłem nie dzwonić z kolejną reklamacją poprzedniej jeszcze nie rozpatrzyli. Zobaczymy ile im zajmie zwrot środków.
Autor: klient ponad rok
zdublowane transakcje trwają nadal
Dodano: 3 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wcześniej napisałem opinię neutralną , dzisiaj zdecydowanie negatywną sytuacja się powtarza raz po płatności pobrana kasa drugi raz po zaksięgowaniu niepotrzebne telefony na infolinię , nerwy. Pani z infolini potwierdziła problem techniczny leżący po stronie banku. Nie mam zamiaru płacic podwójnie za zakupy!!! Rozważam spłatę karty i rezygnację z usług sygma bank.
Autor: angela
przykre
Dodano: 1 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
@kredyt trochę niespójna ta wypowiedź, raz piszesz że dzwonili w sprawie zaoferowania kredytu, a raz że straszą bo nie zapłaciłaś/łeś raty w terminie, chyba coś tu nie gra, następną historyjkę stwórz bardziej wiarygodną
Autor: Jeszcze klient
NIGDY WIĘCEJ!!!
Dodano: 1 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po wzięciu śmiesznego kredyciku na 1000zł dzowią jakbym miał u nich hipotekę. Biorę co jakiś czas kredyty konsumenckie ale ten zmasowany atak telefoniczny i listowny jest niespotykany. Jeszcze w wigilię dostałem informację o koniecznym sprzeciwie po zakończeniu kredytu. Ostrzegam czytelników: nawet nie próbujcie i wystrzegajcie się przed nimi. Przed zakupem jakiegokolwiek towaru jak usłyszycie SYGMA to rezygnować z kredytu za wszelką cenę!!!
Autor: Zaskoczona
splata rat?
Dodano: 1 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wydaje mi sie ze bank powinien doliczac odsetki za nie zaplacona rate po terminie a nie na 5 dni przed nia, pomijajac fakt ze ich odsetki wynosza 1/4 raty, paranoja, pierwszy raz spotykam sie z czyms takim
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.