Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Tymoteusz
sygma
Dodano: 29 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zupełnie się nie zgodzę z tobą, rzeczy, które są w katalogu programu lojalnościowego sygma banku,są to przedmioty na bardzo dobrym poziomie, markowe, to akurat bardzo dobry bonus za płacenie karta, w innych bankach nie masz praktycznie żadnych tego typu programów, a co do negatywnych komentarzy na temat sygmy, to akurat to jest jedyne forum na którym ktoś je wypisuje z reguły jakieś banialuki, sam jestem klientem sygmy od 5 lat, i bardzo sobie chwale ten bank
Autor: Klient z 10 letnim stażem
Szału nie ma
Dodano: 26 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jako klient z 10 letnim stażem muszę stwierdzić źe bank ten nie ma argumentów ,aby przyciągnąć np.nowych klientów .Opłaty drogie ,niektóre niezrozumiałe .Największym bublem tego banku są punkty przyznawane za płacenie kartą kredytową .Wydawać tysiące złotych placąc kartą ,aby otrzymać jakiś bubel -to chyba tylko jakiś debil da się złapać na to .LUDZIE -DARUJCIE SOBIE TĄ JAŁMUŻNĘ I ZLIKWLDUJCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ -UNIKNIECIE WSTYDU .Ja żebym nie miał zadłużenia to już dawno bym z tego banku uciekł .NIESTETY ,ALE TEN BANK NIE POWALA NA KOLANA .
Autor: klient ponad rok
angela , amelia jedna transakcja kartą nie wiesz to sie nie wypowiadaj
Dodano: 25 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Angela , amelia zróbcie coś aby w tym waszym banku wszystko działało jak należy to ludzie nie będą publikować negatywnych komentarzy.
Autor: Alicja
sygma bank-to jedna wielka pomyłka
Dodano: 24 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, moja mama zmarła w listopadzie 2015r, miała zawartą umowę na kredyt ratalny, kwota ok. 4.000zł (cztery tyś zł), z niewiedzy o umorzeniu długu płaciłem dług w comiesięcznych bierzących ratach. Po próbie kontaktu z bankiem zostałem poinformowany o tym aby wysłac akt zgonu mamy, karte statystyczną oraz akt notarialny. Mąż mamy (mój ojciec) żyje, mam 4 rodzeństwa. Kredyt był ubezpieczony, nawet po śmierci mamy płacilismy raty kredytu oraz dodatkowe ubezpieczenie na życie. Po wysłaniu dokumentów kontaktowaliśmy się z bankiem, w celu omówienia spłaty bądż umorzenia długu na rzecz matki, konsultantka odmówiła udzielenia informacji, czy kredyt został umorzony, czy nie, ile trzeba płacić, czy mamy płacic. Co mamy robić w takiej sytuacji?
Autor: angela
....
Dodano: 22 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jakim cudem bank może pobrać opłatę są kartę która nie została aktywowana? To chyba jakieś dziwne domysły, co ma piernik do wiatraka?
Autor: Ziutek
Karta kredytowa
Dodano: 21 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sygma bank przysłała mi nową kartę kredytową wbrew mojej woli .Nawet jeśli jej nie aktywuje to i tak policzą mi opłatę za roczną kartę ,bo mam u nich jeszcze zadłuźenie .Co robić .
Autor: angela
parodia
Dodano: 20 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
referuję się do jakże mądrego wpisu: "Oczekuję aby ktoś odpowiedział na moją sprawę", na forum ktoś odpowie?
Autor: Melania
sygma
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
myślę, że z człowiekiem, który tak naprawdę nie chce nic zrobić, poza hejtowaniem na forach o sygmie, nie ma co dyskutować w ogóle, bo on zawsze swoje, nie zadzwonię do banku bo wiem co mi powiedzą, pewnie coś w guście spłać pan zaległości itp.
Autor: Franciszek
Paranoja
Dodano: 18 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ale pani jest mądrą kobietą-z tej wypowiedzi płyną same mądrości.ja nie muszę iść do banku ,bo tam mi nic nie powiedzą mądrego ,chcę tylko zasugerować innym klientom jak sygma bank czaruje aby wyciągnąć od nich jak najwięcej kasy !!
Autor: angela
...
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ale jeśli pan oczekuje na odpowiedź w swojej sprawie to raczej na forum internetowym nie zostanie ta sprawa rozwiązana, jak ma się problem to się go rozwiązuje w banku, ja jak mam jakieś pytania dzwonię na infolinię i zawsze udzielają mi odpowiedzi i rozwiewają wszelkie wątpliwości
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.