Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Jola
telefon
Dodano: 13 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Rozumiem, że bank dba o spłatę kredytu ale sposób kontaktu z klientem jest bardzo nieprzyjemny. Z moich wyliczeń wynikało, że koniec kredytu.. dziś telefon. Ale jaki ?? Pani (Balcerowska?) dość niegrzecznie zaczęła wypytywać o inny nr telefonu bądź mail. Zdenerwowałam się, nie widziałam powodu do takiej natarczywości. Przecież mają aktualny nr telefonu, po co im więcej ? Wreszcie oświadczyła, że mam jeszcze jedną ratę do spłaty. Trochę mnie zatrzęsło, bo płaciłam z miesięcznym wyprzedzeniem, żeby nie zapomnieć. W porządku, mogłam się pomylić, ale nie zapomnę swojego uczucia niepokoju, który ta pani przez swój sposób prowadzenia rozmowy spowodowała. Miałam wrażenie, że wyznacza mi termin egzekucji i szczotka do zębów raczej mi się nie przyda. Durne 116 zł a ja czuję się po prostu obrzydliwie, jakby ktoś bił mnie po twarzy. Nigdy, nigdy więcej nie pozwolę się tak traktować. "Dziękuję " za współpracę ." Ach.. znajomym też polecę..
Autor: Marek
zaskoczony
Dodano: 8 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam kartę kredytową w SB już od jakiegoś czasu, nigdy nie miałem problemów az tu nagle telefon z widykacji ,ze cos nie gra więc poszedlem do placówki wsciekły gotowy sie awanturawać jeszcze zobaczyłam rudą pracownice to sobie mysle "wredna malpa"(wiem byłem stereotypowy,ale wsciekły) a tam pracownica (pierwszy raz mi sie to zdarzyło) kompetentna z usmiechem na spokojnie poprosiła o dowód wykonała dwa telefony wyyjaśniła problem przeprosiła mnie na koniec a nowy wyciąg przyszedł już w porządku. Dlaczego dział telefoniczny nie może tak "po ludzku" podchodzić do klienta!???
Autor: oszukany
PROSZE O POMOC rafcio@poczta.onet.pl
Dodano: 7 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wziąłem ktedyt ratalny w Sygma banku, który wpłaciłem w terminie 6 miesięcy, ostatnią wpłatę zrobiłem w kasie sklepu RTV AGD w dniu 20.06 który BYŁ OSTATNIM DNIEM SPŁATY KREDYTU. Przed końcem terminu spłaty otrzymałem pismo z banku w którym była informacja dotycząca kwoty do zapłaty, terminu spłaty oraz informacja mówiąca że DATA WPŁATY W KASIE SKLEPU JEST RÓWNOCZEŚNIE DATĄ WPŁYWU NA KONTO W BANKU. TAKIE PISMO DOSTAJE KAŻDY KILENT (miałem dwa kredyty). Moja prośba jest taka żeby ktoś kto ma takie pismo przysłał mi skan tego pisma (oczywiście z zamazanymi wszystkimi danymi - ponieważ nie mogę znależć swojego - minęło 18 miesięcy i dostałem monit według którego będę musiał wpłacić ponad 2 tysiące,.Z góry dziękuję za pomoc. mój adres e-mail :rafcio@poczta.onet.pl
Autor: beatusia
odradzam
Dodano: 7 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
moja tesciowa wziela splacala raty ni ztąd sprzedali jej kredyt i musi teraz spłacać odnowa oczywiscie powiększoną kwotę .
Autor: XXX
eHH
Dodano: 6 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ubezpieczenie - Buahahaha to Ci napiszą że coś jest nie tak teraz borykam się z nimi i użeram po śmierci ojca miał ubezpieczenie i przysłali odmowę ponieważ osobą umarła następstwem chorób. A kto umiera zdrowy?? Powinni zaznaczyć że ubezpieczenie dotyczy osób zdrowych szczupłych i z piękną urodą. Zastanówcie się dokładnie nad tym co podpisujecie!!!!!!
Autor: Arkadiusz
Boże chroń nas przed tym Bankiem
Dodano: 4 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałem sms że mam saldo 1005 a na wydruku czytam że mam saldo 1025. Pracownicy prawdopodobnie z łapanki - niekompetentni. Wracam do Credit Agricole
Autor: Terminowy
POLECAM
Dodano: 2 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Terminowo spłaciłem u nich trzy kredyty. Zero problemów, szybka decyzja. Kredyt 0% w Euro RTV AGD. Ja polecam, nigdy nie miałem problemów ze spłatami więc nie potrzebowałem kontaktu z bankiem. POLECAM
Autor: Seba
Oszukany :(
Dodano: 2 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W 2011 roku kupilem sprzecik w euro po splaceniu 4 rat chcialem spłacic całośc 5 ratą, po 3 telefonach w ktorych każdy konsultant podawał inna kwotę, wpłaciłem dodatkow 10 zł więcej. dzisiaj 2 sierpnia 2013 roku otrzymałem list od windykacji ze zalegam za splacanie rat, zadzwoniłem do Sygmy okazało się ze konsultant podał mi kwotę o 10zł,20 gr mniejszą niz powinienem wplacic, tak wiec załatwili mnie na cacy i bedę się teraz pałował bo kwota 3211zł ktora wplacilem byla o 20 gr za mala :( dopiero teraz sie odezwali i zostaje mi kolejne 600 zł do wplaty odradzam i przestrzegam by uważać na konsultantów
Autor: perła
polcam
Dodano: 26 lipca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam ich ofertę w zakresie ubezpieczeń, miałem szkodę i mi wypłacili, generalnie żadnych problemów z ubezpieczeniem nie miałam, przyjazne OWU, formalności niewielkie, szkoda że trzeba mieć jakiś inny produkt tego banku aby się tam ubezpieczyć, ja raty spłacałam z wyprzedzeniem i problemów nie miałam ale formalności tragiczne…
Autor: taki jeden
raty
Dodano: 21 lipca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam szczególnie brania czegoś na raty biorąc coś u nich na 10 rat przysyłają specjalnie 20 kwitków żebyś wpłacił 1 ratę to oni myślą że wszystko ok i naliczają ci odsetki okazuje się że większa jest wartość odsetek niż produktu od razu przeliczyć jak dostaniecie kwitki ile wam wyszłó i czy wszystko pasuje bo może być za póżno oszuści
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.