Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Były pracownik
Co robić
Dodano: 24 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pamiętać o wpłacie kilka dni przed terminem żeby kwota była zaksięgowana najlepiej dzień przed terminem płatności CZYTAĆ umowę i zadawać pytania - pracownik ma obowiązek odpowiedzieć NIE MA obowiązku ubezpieczeniowego tak samo jak NIE MA obowiązku posiada karty Nie jest konieczne też aktywowanie karty mimo ponagleń i telefonów - CZYTAĆ REGULAMIN Po spłacie kredytu poprosić pisemnie o rozliczenie transakcji i jeżeli się chce to zrezygnować z karty I wszystko powinno być ok
Autor: oszukany
przegrali w sadzie hurra !!!!
Dodano: 23 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzis w Interwencji na Polsacie podano ze facet ze Swidnicy wygral proces w Warszawie z Sygma bankiem hurra !!!!! nareszcie!!!!!!!!.Jak ja sie ciesze.Ludzie piszmy do Interwencji bo mamy takie same problemy jak ten facet z tymi gnojami z banku.Oni do tej pory nie oddali mu wszystkich pieniedzy jakie mu zabral komornik mimo wyroku sadowego nakazujacego zwrot pieniedzy poszkodawonemu.Oni sa ponad prawem i nic sobie nie robia z sprawiedliwosci w Polsce.Piszmy do Ministra Sprawiedliwosci bo tak byc nie moze a nikt w Polsce nie chce sie tymi zlodziejami zajac.KNF nic nie moze zrobic a powinien ich ukarac za to ze ludzi okradaja z ostatnich pieniedzy.
Autor: Jan
Naciągacze
Dodano: 22 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kredyt spłacałem przed terminem, po kilka rat na raz, aż w końcu zadzwoniłem do biura obsługi aby dowiedzieć się o wysokość kwoty dla całkowitej spłaty. Po uzyskaniu tej informacji dokonałem natychmiastowej spłaty. Po 3 miesiącach otrzymałem nieprzyjemny telefon z biura windykacji, że zalegam jeszcze na dwieście PLN odsetek. Kiedy wyraziłem zdziwienie i poinformowałem o rozmowie z biurem obsługi, w odpowiedzi usłyszałem, że takowa nie miała miejsca. Dopiero gdy powołałem się na bilingi, przyznano że rzeczywiście dzwoniłem ale tylko po to by zaktualizować swoje dane osobowe, co jest oczywiście ordynarnym kłamstwem. Po prostu kradzież w białych rękawiczkach!!!! Kwota z jednej strony duża, jednak nie na tyle aby warto było poświęcać swój czas i pieniądze na prawnika. Tak, że jestem wściekły i komu tylko mogę odradzam korzystanie z usług tej instytucji
Autor: kamil
sygma
Dodano: 21 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank na swiecie czytajcie dokladnie umowy spoznilem sie z splata 2 dni i po roku dali znac ze mam do splaty jeszcze 600zl pisalem reklamacje odwolania i nic nie dalo
Autor: Adam
restrukturyzacja
Dodano: 21 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Prosiłem Bank o restrukturyzacje kredytu,ponieważ zmniejszyły się zarobki.Bank nie przysłał żadnego pisma powiadamiającego,tylko skierował sprawę do komornika.Kredyt spłacałem tylko w mniejszych ratach.po pół roku komornik zajął mi połowę wypłaty przez głupi bank.
Autor: Jan
Oszukany
Dodano: 20 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Również wziąłem kredyt w tym banku , 8000 na 5 lat. Raty mam 288 zł plus raty po 24 zł. Pytałem się o te dodatkowe raty czy bedzie zwrot na zakończenie kredytu ale oni odparli ze to ich dodatkowe zabezpieczenie. To państwo obliczcie ile ten kredyt mnie wyszedł. Na szczęście zostały mi tylko 2 raty. Pozdrawiam
Autor: Dorota
karta kredytowa
Dodano: 20 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szanowni Państwo! Bardzo mi przykro jak zostałam potraktowana w tym banku. Załatwialiśmy kredyt hipoteczny i musieliśmy pozamykać z mężem karty kredytowe w innych bankach. Zależało nam na czasie i pisaliśmy prośby o przyśpieszenie ponieważ operacja ta trwa 1 miesiąc. Dwa inne banki uwzględniły naszą prośbę I TYLKO SYGMA BANK NAS TRZYMAŁ PRZEZ MIESIĄC!!! Na nic się zdały prośby, pisma, telefony... Byliśmy klientami przez 10 lat, nie było z nami kłopotów... Dopóki doją z nas to jesteśmy potrzebni, a jeśli nie WYNOCHA-tak???? NIE POLECAM!!!!!!
Autor: ja
zdziwiona
Dodano: 17 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem wielce zdziwiona negatywnymi opiniami o tym banku. Ja miałam sprzęt na raty, 6 mcy bez żadnych dodatkowych opłat, więc super oferta. Przed wpłatą ostatniej raty dostałam przypominające pismo z kwotą, którą mam do spłacenia, bo wpłacenie całej kwoty w terminie gwarantowało, że kredyt będzie bez oprocentowania, więc zachowali się fair wskazując kwotę. Przynajmniej nie było obawy, że wpłacę inną kwotę. Wszystko spłacone, kilka razy dzwoniłam na infolinie - bez zarzutu. Poprosiłam na koniec o pismo, że mam w całości kredyt rozliczony i nic im nie zalegam, też przysłali bez żadnych dodatkowych kosztów i problemów. Ja polecam i na pewno nie będę mieć dylematu, gdybym miała coś jeszcze wziąć u nich na raty.
Autor: oszukani
idziemy do sądu
Dodano: 13 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mój małżonek też został oszukany przez ten bank mamy pokwitowania spłaty kredytu a oni chca jeszcze kase chetnie dołaczymy sie do pozwu .bynajmniej jutro idziemy do radcy prawnego żeby wybrnąc z sytuacji
Autor: oszukany
idziemy do sadu
Dodano: 13 sierpnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kochani,skrzyknijmy sie i idzmy z pozwem zbiorowym do sadu.Mozna z bankami wygrac a co dopiero z takimi gnojami jak Sygma.Przyklad:kancelaria Kozlowsi,Smigielski i wspolnicy wygrali procesy z Deutsche Bank i ING bank i pierwszy bank ma zwrocic 1,6 mln.zl a drugi 42 mln.zl.swoim klientom.To taki dziadowski bank jak Sygma moze beknac za oszukiwanie klientow.Oni nie moga byc bezkarni.Co to ma byc,oni sa bogami na rynku polskim i robia co chca.Kochani nie dajmy sie rznac jak baranki tylko robmy cos.Dosc oszukiwania biednych i uczciwych ludzi.Zbierajmy sie do pozwu zbiorowego,nie dajmy sie.Niech zaplaca za swoje oszustwa.Zaczynajmy,niech trzesa sie ze strachu.Bo pisanie opinii o nich nic nie daje bo oni sie tylko z nich smieja i niewygodne opinie usuwaja.A to juz jest przestepstwo i podlega pod prokuratora.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.