Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: ach
karty kredytowe Sygma
Dodano: 7 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ostrzegam przed kartami kredytowymi Banku. Raz wzięta karta jest wyjątkowo trudna do anulowania. Nawet jeżeli się to uda Sygma w dalszym ciągu wysyła pisma domagające się wpłaty pieniedzy nie starając się uzasadnić swoich roszczeń. Omijajcie z daleka.
Autor: Grejs
***
Dodano: 5 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank z jakim mi przyszło współpracować, nie mogę się doprosić o zaświadczenie o zamknięciu karty!!!!!!!:(
Autor: łukasz
klijent
Dodano: 5 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jest to najgorszy bank jaki widziałem niepolecam nikomu
Autor: platnerz
ptasznik1234@gmail.com
Dodano: 29 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, miałem kredyt w sYGMA bank na 0%, taka promocja z eurortvagd, jak spłaci się w 6 miesięcy kredyt który jest na 12 to nie ma oprocentowania. Tak też uczyniłem, jednak zapłaciłem 27 zł mniej w ostatniej racie ponieważ źle usłyszałem kwotę przez telefon - przed 6 miesiącem. Mój błąd, ale bank czekał do końca żeby mi z 27 zł zrobić 299. Ponieważ przeliczył oprocentowanie na to poza "promocją", jeśli masz kredyt w sygmie- PILNUJ SIĘ CO DO GROSZA BO ONI CZEKAJĄ NA BŁĄD
Autor: xter
masakra
Dodano: 28 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po 5 miesiacach otrzymalem telefon o sygma banku ze za pazdziernik nie wplynela im rata gdzie kredyt mialem na pol roku a nie rok i wtedy pani powiedziala ze sprawdza i przyznala mi racje ale stwierdzila ze za kwiecien nie zaplacilem.Wrocilem do domu odszukalem potwierdzenia i oddzwonilem.co uslyszalem??ze jednak kwiecien zaplacony ale spoznilem sie z rata w czerwcu.mialem do 20 zaplacilem 19 a oni odnotowali 21. liczyli chyba ze nie bede mial kwitka i zplace jeszcze raz.
Autor: Kasia
parabank
Dodano: 23 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam wrażenie, że SYGMA BANK to jest jakiś parabank lub lichwiarska firma, dzień opóźnienia w spłacie raty i trzy telefony, traktują Cie jak złodzieja, straszą windykatorami i komornikami. Porażka!!!
Autor: ania
upomnienia
Dodano: 22 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja należę niestety do tych niesolidnych dłużników. W pewnym momencie w życiu mi się skomplikowało i opuściłam jedną ratę. Dalej płacłam regularnie ale z miesięcznym opóźnieniem i rozumiem doliczanie karnych odsetek ale ostatnio przegięli. Za każdy telefon z upomnieniem doliczają bodajże 15 zł. W ciągu 6 ciu dni miałam 3 telefony i w ten sposób już zarobili na mnie 45 zl w ciągu tygodnia a za każdym razem gadka ta sama kiedy pani zapłaci - 10go- i za 2 dni to samo. A to pewni nie koniec pojutrze nie odbieram ,,l,,
Autor: Hanna
Nie polecam Banku
Dodano: 22 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy Bank jaki mógł się pojawić na Polskim rynku. Mam w tym banku jeden przedmiot na raty, który spłacam regularnie i chciałam kupić jeszcze jedną rzecz na raty, która wyniosłaby 76 zł w skali 10 rat, ale niestety odmówiono dlatego,że na bierzaco i terminowo spłatam poprzednie raty. Chyba eskperci uwazają, ze te 75 zł zrujnuje mój budżet i życie. MOgła bym jeszcze dodać coś ważnego, ale to wiśienka na torcie dla Baknu,którą chce wykorzystać za niedługo...
Autor: Artur G
Kant
Dodano: 15 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No ja tez musze przylaczyc sie do negatywnych opini :Ponieważ po dwóch tygodniach wydzwaniania i czekania na kredyt ( zakładnianie konta przesłanie dwa razy tych samych dokumentów ) Pożniej Pani z weryfikacji danych stwierdziła że zmienił mi sie głos i dlatego nie przyzna mi kretydu , jestem zażenowany ich postawą
Autor: pat
zaświadczenie
Dodano: 10 października 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oczekuje na zaświadczenie o spłacie. Dwa razy dzwoniłem i nic. 8 dzień. porażka
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.