Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: malgosik
naciągacze
Dodano: 21 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Żałuję bardzo ,że nie wpadłam na pomysł po czytania opinii 17 miesięcy wcześniej. Myślałam,że robiąc zakupy w sklepie rtvagd too będzie wszystko ok. MASAKRA!!! Spłaciłam 6 ratach zakupiony towar,a miesiąc temu okzało się,że z automatu weszłam w system 24 rat. Oczywiście bez jakiej kolwiek informacji mnie przez bank. Na tę chwilę jestem lżejsza prawie o 400 zł,odsetki które same się na liczyły. Zapłaciłam ze strachu,ale nie odpuszczę im i mam zamiar pisać reklama je do bólu!
Autor: iwcia
w krpoce
Dodano: 20 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Tak jak napisałam jestem w kropce. Miałam raty w tym banku i spłaciłam i nie było problemu. Teraz na wiosnę wzielam na raty kolejne rzeczy i nie ma problemu choć przyznam się szczerze że raty spłaca moja mama bo dla niej wzięłam rzeczy na raty i czasami wpłaca ratę troszkę później i nikt nie wydzwania. Teraz mam propozycję kredytu i się waham po przeczytaniu tychże opinii nie zbyt przychylnych.
Autor: zibi
Sygma Bank
Dodano: 19 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Miałem kartę kredytową przez 8 lat i ratę za zakupy przesyłali SMS np. 100 zł a drugie 100 było ukryte!!! Tak nazbieralo się przez parę lat ok 3000 zł i wiąłem pożyczkę w moim Millennium, który to bank polcam wszystkim i przez 13 lat nie miałem żadnych problemów. Spłaciłem kartę i ją zlikwidowałem oraz czekam na info. Piszcie o przekrętach tych złodziei!!!
Autor: TK
porażka
Dodano: 19 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszustwo tego banku to prawda - po dokonaniu wcześnejszej spłaty nie rozliczają od razu kredytu i nie zamykają go. Pieniądze leżą tak długo na ile rat wystarczy. Po wpłacie środków na całkowitą spłatę dzwońcie i pilnujcie żeby wysłali wam pismo o rozliczeniu i zamknięciu kredytu. Przestrzegam przed cwaniactwem tego banku i nie polecam. Pierwszy i ostatni raz miałem z nimi do czynienia. Za żadne pieniadze i nigdy więcej oni.
Autor: monika
oszustwo
Dodano: 19 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWaga na Sygme - po wcześniejszym telefonie i informacji o tym że będzie wcześniejsa spłata doradca podał mi stan zadłużenia - pieniadze wpłaciłam..i... leżały na koncie ponad rok a bank zabietrał z kupki pieniądze na ratę i odsetki za każdy miesiąc na każdą ratę. Po roku odezwali się że są do spłaty dwie raty. Jedni doradcy informowali że rozmowa o podanie stanu zdłużenia podany został 20 października 2012r, a po zgłoszeniu reklamacji okzałao się że jednak 2 października 2012 ( nagle zginęło 0). Brak profesjonalizmu godnego bakowości, nieudolność, oszustwo i zakłamanie pracowników tego lichwiarstwa powoduje że ludzie są oszukiwani. Nie polecam, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym tworem, który nazywa siebie bankiem. Szczerze odradzam i ostrzegam przed nimi.
Autor: xxx
Praca
Dodano: 17 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja miałem kredyt spłaciłem i jest ok , zero problemów oprocentowanie było takiej jakie podczas podpisywania umowy o kredyt , dostałem list z podziękowaniami oraz informacją o zamknięciu kredytu ,
Autor: ed2010
opinia
Dodano: 17 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nikomu nie polecam-lichwiarskie oprocentowania kredytów,buta pracowników podczas kontaktu telefonicznego.
Autor: mrza
lichwa
Dodano: 14 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy więcej nic w tym banku !!! Lichwiarskie procenty, kontakt tylko przedmiotowy, bardzo słaba obsługa !Bezczelnie wyciskaja kasę, brak solidnej informacji !
Autor: kw
oszusci
Dodano: 8 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
od teraz jak bede miala zamiar wziąśc cos na raty a niestety bedzie to ten bank, to wezme kredyt w innym banku gdzie nie mam zadnych problemow, a towar wezme za gotowke., nic juz ode mnie dostana !!!
Autor: kw
oszusci
Dodano: 8 listopada 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorsza obsługa klienta z jaka moglam sie spotkac. Dzwonia nagle po jakis pol roku z i nformacja o jakims splaceniu odsetek a wczesniej nawet poczta nic nie przysla. Ostatni raz cokolwiek wzielam z tego banku na kredyt. opinia o banku pojdzie do wielu osob.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.