Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: ofiara
okrsdziony
Dodano: 5 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
knf powinna wziac pod lupe ten bank sygmai nalozyc ksre ludxie pisza i niema ratunku dla biednych ludzi bankwyludza pieniadze po prostu okrada ludzi ja ssplacam dwa razy ten sam kredyt.nie mam sily walczyc bo jestem chory.pojde jednak do sadu jak zdaze wyxdrowiec pprzez nich choruje.. pozdrawism okrsdziony klient sygma banku
Autor: Marlena
sprzedaż danych
Dodano: 30 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedyś miałam tam raty , spłaciłam, w innym banku dowiedziałam się że nie zamykają kont pomimo próśb i widnieje w systemie że mam nie wiadomo ile nabranych pieniędzy , potem w innym sklepie okazało się że pracownik mając do dyspozycji inny bank wprowadził nas w błąd i znowu puścił raty przez sygmę . Po telefonicznym kontakcie z innym bankiem okazało się że nie było żadnych przeciwskazań , po prostu obsługa w euroagd faworyzuje ten bank. Odradzam korzystanie z usług tych Państwa , przelewy nie są księgowane na bieżąco, ogromy bałagan , listy krążą tygodniami...najgorsze jest to że konto z sygma zgłasza się jako "konto rozliczeniowe ing " co już jeszcze bardziej jest przerażające ....nigdy więcej żadnych kredytów w tej firmie
Autor: Bożena
karta real, kredyt odnawialny
Dodano: 27 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W tym banku giną dokumenty, nie ma z kim rozmawiać, a jeszcze jak ma się problemy ze spłatą zobowiązania, to żadnej pomocy ze strony banku. Zdecydowanie odradzam ich usługi i dobrze, że zakończyłam z nimi współpracę.
Autor: qba
pismo o poświadczające spłatę kredytu
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Masakra 1. Od tygodnia próbuję uzyskać oświadczenie o spłacie kredytu niezbędnego do usunięcia zapisu z dowodu rejestracyjnego 2. Telefony, telefony - melodyjki, oddzwanianki 3. Sztuczne przedłużanie, brak jakiejkolwiek chęci sfinalizowania sprawy 4. Dramat Wszystkim odradzam
Autor: Bez karty
Rezygnacja
Dodano: 15 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Koleżanka zrezygnowała z karty, po kilku miesiącach chciała wziąć kredyt i wykazało kartę na biku, zdziwiona zadzwoniła na infolinię i okazało się, że karta jest niezamknięta nadal przez te parę miesięcy, opłata kolejna się naliczyła w międzyczasie, a od niej odsetki, bo niezapłacona, a że dyspozycja zamknięcia widnieje na systemie, więc nikt nie dzwonił! Czekali pewnie, żeby dług urósł... Ja zrezygnowałam też z karty, ale nauczona doświadczeniem koleżanki zażądałam potwierdzenie zamknięcia karty na piśmie. Na początek dostałam na piśmie potwierdzenie dyspozycji zamknięcia, a potem... Najpierw telefon po miesiącu, a konsultant mówi, że wypowiedzenie trwa 30 dni, ale roboczych (!), odczekałam robocze, minął jeszcze tydzień, pisma nie dostałam, znów mój telefon, konsultantka powiedziała, że karta niezamknięta, ale zamyka ją i dziś jeszcze wyśle potwierdzenie, po kolejnym tygodniu zdziwienie konsultanta, że chcę jakieś pismo, bo karta niezamknięta, żadna dyspozycja zamknięcia nie widnieje w systemie, ale po burzliwej dyskusji dokopał się jednak do informacji, że podobno pismo o zamknięciu karty, nadal niezamkniętej zostało już wysłane ponad miesiąc temu... Ciekawe jak, skoro trwał jeszcze okres rzekomego roboczego wypowiedzenia, kolejny tydzień, może dwa, kolejne telefony, raz dowiadywałam się, że karta zamknięta, pismo wysłane (ale wyślę ponownie, skoro się Pani upiera, że nie dostała), a potem znów kolejny telefon i informacja o niezamkniętej karcie... Po ponad trzech miesiącach dostałam potwierdzenie o zamknięciu karty pisemne, do dziś trzymam z najważniejszymi dokumentami!
Autor: Piter
Karta Real
Dodano: 14 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja posiadam kartę kredytową Real wydaną w tymże sklepie. Naprawę jest to najtańsza chyba karta na rynku. Super bank i szybki kontakt z Cc. Polecam
Autor: baler
dramatyczny bank
Dodano: 11 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sa to najwieksi oszuści, zastanowcie się 1000 razy zanim cokolwiek wezmiecie na raty w tym banku!!! Nie ma wiekszych kretaczy!!!
Autor: wojtek
nieuczciwe podejście do klienta
Dodano: 9 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kredyt 0 procent w euro RTV. Spłaciłem ostatnią ratę 2 dni za późno. Bank odezwał się dopiero po półtora roku zgłąszając zaległość ponad 600zł (ta ostatnia rata wynosiła 50zł i została zapłacona!). Przez kilkanaście miesięcy kwota sobie pączkowała na konkretnym, lichwiarskim procencie i nikogo to nie interesowało. Obsługa bardzo niemiła.
Autor: Marek
OSZUKANY
Dodano: 6 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
podmiana umowy
Autor: gabi
kredyt
Dodano: 6 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Niestety wzielam kredyt w tym banku ,place dwudniowym oboznieniem a oni juz dzwonia ,a to ze ksieguja za dwa trzy dni to ich nie obchodzi.Omijajcie z daleka
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.