Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Miriam
sygma
Dodano: 13 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem klientką sygma banku od 4 lat, i nigdy nie słyszałam o żadnych "dziwnych" praktykach, jak dla mnie jest to normalny solidny bank, z usług którego jestem bardzo zadowolona
Autor: Jan S.
Konkrety
Dodano: 12 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pani angelo -konkrety ,konkrety ,a nie duperele .Chciałbym dowiedzieć się na temat ,który poruszyłem i tych dziwnych praktyk Sygmy Banku .
Autor: angela
śmiechu warte
Dodano: 12 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Po pierwsze nie pisałam do pana tylko odwoływałam się do postu poniżej, można na to wpaść jeśli chwilę się pomyśli... po drugie: angela to damskie imię, więc 'pańskie' jest zwrotem nie na miejscu.
Autor: Jan S.
Rata
Dodano: 9 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do angeli -pańskie filozofie są żenujące ,na poziomie szkoły podstawowej.Chciałbym ,aby pani wymyśliła coś innego bo oświadczam.źe płacę raty już kilka lat i nie zdarzyło mi się płacić po terminie N I G D Y ,zawsze grubo przed wymaganym terminem .Dlatego niezrozumiałe jest dla mnie to idiotyczne wysyłanie sms-ów.SYGMA BANK ZAKOŃCZCIE TE DEBILNE PRAKTYKI !
Autor: angela
...
Dodano: 9 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
taka sytuacja kiedy osoba spóźnia się z zapłatą a potem jest oburzona że czekają za to konsekwencje strasznie mnie śmieszy, podpisuje się umowę - na pewno jest tam wyraźnie napisane co grozi w takim przypadku, podpisując umowę zgadzamy się na taką ewentualność. Na tym polega dojrzałość - branie konsekwencji za swoje działania, a nie jakieś niedojrzałe tupanie nóżką jakie to życie jest niesprawiedliwe.
Autor: Jan S.
Rata
Dodano: 8 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z tym bankiem jest chyba coś nie tak .Zapłaciłem wymaganą ratę tydzień przed terminem i już dawno o niej zapomniałem a oni przysyłają mi sms -a ,że na dzień 11 . 03 przypada termin płatności raty -pomimo że od tygodnia pieniądze mają na koncie,mało tego sytucja ta -POWTARZA SIĘ OD C Z T E R E C H miesięcy .Bankowcy -obudźcie się idźcie z postępem -mamy 21 wiek a wy jesteście daleko w tyle za murzynami!!!
Autor: Joanna
Rozczarowanie
Dodano: 8 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zafundowałam sobie telefon za 3200 na 3 raty.Pierwsza przypadała 10.02. Zapłaciłam 11.02 i się zaczęło...15.02 wysłano do mnie pismo obciążające mnie dodatkową kwotą 22 zł,Po rozmowie z konsultantem, zresztą prowadzoną w wyniosłym tonie ze strony pana na linii oraz kierownikiem Marcinem Strugiem, stwierdzam,że jest to instytucja żerująca głównie na wyciąganiu pieniędzy za listy.Nie rozumiem celowości wystawiania pisma, skoro jest data stempla pocztowego.Nic bardziej mylnego.To według pracowników, ja mam wiedzieć ile czasu przetrzymuje moją kasę bank, ile poczta ,a ile przelewy i odpowiadam za to.Również za to, kiedy oni łaskawie zaksięgują i czy po drodze nie ma weekendu.Bo też obciążą pismem za 22 zł.Nigdy więcej korzystania z ich usług.Tam trzeba wpłacać grubo przed terminem, najlepiej co trzy tygodnie...wtedy oni trzymają Twoją kasę, wtedy jest bezpłatnie i zgodnie z prawem.
Autor: angela
...
Dodano: 4 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
* OCZEKUJE ABY KTOŚ ODPOWIEDZIAŁ NA JEGO SPRAWĘ. W takim miejscu jak to liczą się merytoryczne wypowiedzi a nie zachowanie w stylu rozżalonego nastolatka, litości. Co do programu lojalnościowego, to nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby stwierdzić że wydaje się pieniądze aby dostać jakąś nagrodę. Zbieranie punktów polega a tym, że wydaje się pieniądze które i tak miało się zamiar wydać, a jakiś upominek to tylko miły dodatek. Widzę tutaj 'wysoki' poziom rozumowania, pozazdrościć logiki.
Autor: angela
...
Dodano: 4 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
To napisz do nich podanie ze swoimi żądaniami, bo co innego kiedy ktoś w normalny sposób opisuje sytuacje, a co innego kiedy ktoś
Autor: Klient
Punkty
Dodano: 1 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Markowym przedmiotem jest -wyciąganie od klienta kasy ,na co dużo ludzi łapie się .A MOŻE BY TAK SYGMA BANK OBNIŻYŁA OPŁATY ZA SWOJE USŁUGI ,i tym przyciągnąć klientów .POMYŚLCIE O TYM -naprawdę warto.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.