Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Mariusz
ostrzeżenie
Dodano: 18 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam Wszystkich przed tym bankiem. Konsultanci tragedia. Brałem kredyty w różnych bankach ale ten to droga przez mękę. Rezygnacja z ubezpieczenia działa po 2 miesiącach, po regularnych spłatach wymyślają drobne kwoty do rozliczenia, nie zapisują reklamacji. Nie dajcie się nabrać tak jak ja.
Autor: renegat
Ostrzeżenie.
Dodano: 18 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Katastrofalna obsługa i utrudnianie życia klientowi,gdy chce wcześniej spłacić kredyt-omijajcie ten bank.
Autor: ja
ostrzeżenie
Dodano: 10 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja czekam od połowy stycznia na potwierdzenie wcześniejszej spłaty ratek, i doczekać się nie mogę. Dzwoniłem już parę razy i pani twierdzi że zostało wysłane. A w tym czasie dostałem jeszcze ankietę czy jestem zadowolony z ich usług.KPINA.Ogólnie bank do d..y, nie polecam.
Autor: mel
uwaga
Dodano: 7 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank tylko szuka kruczków aby wyrolować klientów i robi to bez skrupułów. Ma też pewne pozytyty- przy karcie kredytowej korzystne tabele kursowe - jak płacisz za granicą nie ma lepszego. Bardzo natrętni jeśli chodzi o wydzwanianie i wciskanie ludziom ubezpieczeń i pożyczek gotówkowych.
Autor: Karola
Raty
Dodano: 4 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, Oszuści jednym słowem. NAjgorsza historia w moim życiu, strata nerwów i pieniędzy. Uważajcie na ten bank!!!
Autor: bono
namolne telefony
Dodano: 3 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak mi słów na okreslenie tego banku tak krótkich słowach mogę okreslić
Autor: Andrzej
potwierdzenie wypowiedzenia umowy
Dodano: 31 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Już 4 lata proszę o potwierdzenie wypowiedzenia umowy. I nie mogę się doprosić, co gorsza w międzyczasie otrzymałem pismo z banku z informację: Szanowny Kliencie informujemy o zmianie stóp procentowych... Kpina, wypowiedzenie wysłane w 2010 roku w 2011 kolejna prośba i nic! Wszystko wysłane listem poleconym.
Autor: Rzecznik Klientów
Prośba o kontakt
Dodano: 31 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, Jestem Rzecznikiem Klientów Sygma Bank. Z zainteresowaniem czytam Państwa komentarze i opinie. Moi zadaniem jest pomoc klientom jeśli więc potrzebują Państwo wsparcia w ponownym rozpatrzeniu sprawy przez Bank proszę kierować sprawy bezpośrednio do mnie pod adres rzecznik.klientow@sygmabank.pl Rzecznik Klientów posiada kompetencje do zmiany decyzji Banku, a decyzja ta jest dla Banku wiążąca. pozdrawiam, Magdalena Kosior Rzecznik Klientów Sygma Bank
Autor: Motylek
Umowa
Dodano: 30 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ludzie narzekają a prawda jest taka, że trzeba też mieć własny rozum i umieć czytać warunki umów ze zrozumieniem... nie brać kredytu 5 minut po rozmowie z Panią w banku tylko wziąć umowę do domu i ją porządnie przestudiować, popytać znajomych, ekspertów itp.Kredyt to zobowiązanie na lata a nie zakup bułki na jutrzejsze śniadanie..
Autor: Maniek
Umowa
Dodano: 28 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam! Ja jak tylko przeczytałem pierwsze pięć zdań umowy, to zacząłem szukać opinii o tym banku. I proszę co znalazłem. Ludzie nie dotykajcie tego tematu. To nie do wiary, że tyle osób się na to łapie. Sklepy które oferują raty w tym banku omijam z daleka.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.