Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Anula
???
Dodano: 26 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
trafiłam na wątek przez przypadek, szukam info na temat kart kredytowych a tu proszę... mam kredyt ratalny w tym banku i jestem trochę zaskoczona wpisami. Ja do tej pory raczej nie miałam żadnych problemów z tym bankiem
Autor: krejzol75
naciągactwo
Dodano: 21 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dziś zadzwoniła do mnie konsultantka z sygmy. Moja reklamacja odniosła oczekiwany skutek, kwota została anulowana. Ale i tak nie zmienię swego zdania na temat w/w banku, nie chcę mieć z nimi więcej nic wspólnego.
Autor: krejzol75
naciągactwo
Dodano: 14 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W październiku 2012 wziąłem kredyt ratalny na zakup sprzętu RTV na okres 30 miesięcy. Po spłacie trzech rat zadzwoniłem do sygmy i zapytałem czy mogę spłacić wcześniej na co dostałem odpowiedź twierdzącą. Kilka dni później spłaciłem całą zaległość. Wczoraj poszedłem do swojego banku celem wzięcia kredytu gotówkowego a tu się okazuje, że mój kredyt z sygmą jest nadal aktywny. Zadzwowniłem więc jeszcze raz celem wyjaśnienia sytuacji a tu się okazuje że mam jeszcze do spłaty prawie 500 pln. Co najbardziej wk...e przez ponad rok czasu nie dostałem od sygmy jakiegokolwiek pisma ani monitu, że mam jakieś zaległości. Nie mam zamiaru zapłacić nawet złotówki tej złodziejskiej firmie. Na razie wysłałem drogą elektroniczną reklamacj zobaczymy co dalej.
Autor: rimo
waw
Dodano: 11 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najbardziej złodziejski bank z jakim się spotkałem na swojej drodze a "chodze" już 70 lat. uwaga na przyjazne raty.
Autor: klijent
ostrzeżenie
Dodano: 3 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszukują klientów przez nie powiadomienie o czasie spłat rat i niech autor "ja"nie opowiada bzdur że klient jest winien bo bank powinien umowy do kredytu mieć jasne i czytelne a nie 10 stron z których klient nic nie wyczyta
Autor: ja
medal ma dwie strony?
Dodano: 28 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam. Jakiś czas temu pracowałam w SB. Doskonale wiem jak prosperuje i jak zachowują się klienci. Jeśli chodzi o bank to bałagan jaki tam panuje to fakt - blankiety wysyłane bywają na kilka dni przed terminem spłaty, karty albo piny nie docierają do klientów i są wysyłane zwykłym listem, pracownicy na CC są chamscy i każdy z nich mówi co innego oraz bywają niedoinformowani. Natomiast to, co tyczy się klientów - mówię z własnego doświadczenia - to przede wszystkim nie słuchają co się do nich mówi i nie czytają umów. A potem wychodzą kwiatki typu - "ja nic nie wiedziałem, nic takiego nie słyszałem, nie zostałem o tym poinformowany, nie wiedziałem co podpisuje". Na początku pracy przerażało mnie to, że ludzie podpisują się na umowie bez mrugnięcia okiem! W ogóle jej nie czytając. Masakra... Zaznaczę, że absolutnie nie bronie SB bo ma swoje za uszami ( jak i inne punkty kredytowe) ale trzeba pamiętać, że jest to transakcja wiązana z klientami...
Autor: Zuzia
Naciągacze.....
Dodano: 28 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga wysyłają list przy 2 lub 3 dniowe spużnienie w spłacaniu rat. Niedość żę naliczają odsetki karne to każde wysłanie listu kosztuje 15 zł.Biorą pieniądze za co się tylko da.Niespotkałam się z tak złodziejskim bankiem.
Autor: max63
NIE POLECAM !!!
Dodano: 25 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na kartę kredytową -nawet bez aktywacji (po dawno spłaconym kredycie- przed terminem) przysłano sms z poleceniem zapłaty 17 zł. Przy podpisaniu umowy kredytowej automatycznie otrzymałem kartę (której nie chciałem)- więc zostałem poinformowany że bez aktywacji karty nie ponoszę żadnych kosztów ( w umowie też nie ma mowy o jakichkolwiek opłatach), nękanie telefonami przez pracowników banku o aktywację karty też było męczące. Szkoda że takie coś ma nazwę banku !
Autor: Piotr
Pan
Dodano: 21 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga! Bank nie rozwiazuje umów i choduje dług z tytułu ubezpieczenia.
Autor: kli
bank
Dodano: 19 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ludzie co wy piszecie mam kredyt w tym banku i jest git
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.