Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: ALEX
BROŃCIE SIE PRZEB SIGMĄ
Dodano: 17 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
APARAT FOTOGRAFICZNY ZA 800ZŁ( NA 6 RAT) KOSZTOWAŁ MNIE 1600ZŁ A JESZCZE DOSTAŁEM PISMO O 230ZŁ , WYNIKŁYCH Z OPÓŹNIENIA WPŁYWU WPŁATY CAŁEGO ZADŁUŻENIA WPŁACONEGO NA POCZCIE - UNIKAJCIE BANKU I ICH KRUCZKÓW "PRAWNYCH " ZARABIAJĄ NA PRAWNYCH KRETACTWACH!!!!!
Autor: konczak grzegorz
karta zakupowa
Dodano: 7 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
za wysokie odsedki niejasne rozliczane raty
Autor: Dorcia82
Kredyt ratalny
Dodano: 23 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wcześniej już pisałam, że dla mnie bank jest ok. Dodam tylko, ze kredyt ratalny spłaciłam. Zadzwoniłam na infolinię i bardzo uprzejma Pani powiedziała, że potwierdzenie spłaty i zamknięcia umowy dostanę w ciągu dwóch tygodni. I dostałam - przyszło pocztą przed pływem dwóch tygodni. Może naprawdę trzeba ogarniać swoje sprawy. A @jajajaja polecam kontakt z rzecznikiem klienta w banku.
Autor: Jarek
Pozew
Dodano: 18 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam Pytanie czy znalazły by się osoby aby założyć TYM ZŁODZIEJĄ pozew zbiorowy za te wszystkie oszustwa. W pojedynke nic się nie wskura ale wspólnie można góry przenieść.Proszę o opinie narazie tutaj jak będzie zainteresowanie podam maila
Autor: jajajaja
srednio
Dodano: 17 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam karte kredytowa w tym banku od 7 lat nigdy nie miałam z tym bankiem problemu dopoki nie napisałam pisma o zamkniecie karty ..... list dotarł odpisali ale karty nadal nie zamkneli robia wszystko zeby człowiek tracił kase na listy na telefony ich wyjasnienia sa nudne i zenujace. a karta mimo prosb nadal nie została zamknieta
Autor: tomasz
całkiem spoko
Dodano: 13 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja mam kartę kredytową w tym banku i jestem zadowolony z produktu. podpisując umowę wszytko dokładnie przeczytałem, więc nic mnie nie zaskoczy. Obsługa w punkcie czy na infolinii bardzo ogarnięta więc jestem zadowolony
Autor: Dorcia82
Zadowolona
Dodano: 10 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja miałam u nich kredyt ratalny i mam kartę. Kredyt spłaciłam, dostałam potwierdzenie spłaty. Kontakt z infolinią zawsze miałam bardzo dobry, a pracownicy byli uprzejmi. Więc nie wiem o co chodzi. Z kart korzystam nadal i muszę powiedzieć, że warunki zbliżone do innych banków, za to fajniejszy program lojalnościowy - punkty naliczają za każdą transakcję:-) uważam, że bank otrzymuje negatywy niesłusznie. Ludzie czytajcie umowy to nic Was nie zaskoczy.
Opinia
Dodano: 4 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Moim zdaniem bank oskarżany jest niesłusznie mam kredyt i konto w tym banku i wszystko jest jak należy pracownicy mili ,a na żadne problemy się nie napotkałam ,razem z chłopakiem posiadamy ich kartę i jest to cudowne rozwiązanie dla każdego kto dużo kupuje.
Autor: Irena
Opinia negatywna
Dodano: 2 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie podpisujcie żadnych umów z tym bankiem!!!podpisując umowę podpisujecie zgodę na ubezpieczenie na życie, z czym wiążą się koszty.
Autor: janek
opinia
Dodano: 29 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spółka córka PNB Paribas.żeruja na ludzkiej naiwności i niewiedzy. A może to jest AmberGold bis.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.