Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Niezadowolony klient.
Sygma oszuści
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy więcej sygma banku. Przy podpisywaniu umowy o kredyt miało być bez żadnych opłat. Pod koniec spłaty kredytu dowiedziałem się że naliczyli mi opłatę za posiadanie karty, którą wcisnęli mi przy podpisywaniu umowy kredytowej (pracownik informował mnie wtedy, że jeśli jej nie aktywuję to będzie ona bezpłatna). Oczywiście jej nie aktywowałem, ale opłaty naliczyli. Opłaty nie zapłaciłem i złożyłem reklamację. Otrzymałem odpowiedź, że bank nie bierze odpowiedzialności za to, że ich pracownik wprowadził mnie w błąd. W dodatku za każdy telefon do mnie liczą sobie po 10,- zł. Bezprawie.
Autor: Anula
xxx
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a ja mam wrażenie, że kilka ostatnich postów wpisała jedna osoba... nieładnie...
Autor: Anula
xxx
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a ja mam wrażenie, że kilka ostatnich postów wpisała jedna osoba... nieładnie...
Autor: Andrzej
Opłata za kartę???
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kupiłem na raty telewizor w Euro i już ponad rok temu został spłacony, a tu przychodzi mi jakieś wezwanie do zapłaty za kartę której nigdy nie używałem i nie aktywowałem.Co jest grane,jak z tego wybrnąć ? Cholerni naciągacze.
Autor: klient
naciągacze
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oczywiście ocena NEGATYWNA - patrz wpis poprzedni
Autor: Conchita
Masakra
Dodano: 27 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijajcie z daleka szczególnie biuro na Suwak 3 Mokotów zero litości mają nie idą na rękę a odsetki naliczają jak chcą. Bardzo niezadowolony
Autor: dre
fwe
Dodano: 27 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mendy przez trzy lata nikt nie informował ze konto z karta kredytowa mam w tym syfie karta nieaktywowana nawet ale opłatę ze wznowienie naliczyli uciekać od tego syfu jak najdalej !!!
Autor: daborek
raty
Dodano: 27 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
naciąganie na dodatkowe nieuzgodnione koszty
Autor: Majka
???
Dodano: 27 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
słuchajcie jak się nie spłaca rat na czas, to pretensje powinno się mieć tylko i wyłącznie do siebie. W przypadku terminowych wpłat nie ma zupełnie problemów. Już dwa razy spłacałam, raz w neonecie, raz praktikerze i było wszystko ok. Każdy bank ma swoje opłaty, kary i odsetki za nieterminowe wpłaty, które to napewno są zapisane w umowie. Polecam czytać umowy
Autor: emi
okropny bank
Dodano: 26 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam tego złodziejskiego banku!! spózniłam się ze spłatą kilka dni i już naliczyli 10 zł kary;//! kiedyś namówili moją mamę na kredyt przez telefon i wzieli takie prowizje że spłata wyniosła 200% odstąpili dopiero po interwencji rzecznika praw konsumentów-OSZUŚCI!!! unikajcie TEGO banku macie przecież wybór;]
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.