Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: wer
raty
Dodano: 20 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zastanawiam się skąd sie wzielo tyle negatywnych opini o tym banku.... Dwa lata temu bralam laptopa na raty w SB i wszystko bylo ok. Teraz wzialam lodowke za 1800zl na 10 rat po 199zl. Wydaje mi sie ze 200zl do splacenia wiecej przy takiej kwocie to jest calkiem ok. Jak dla mnie bank godny polecenia
Autor: Jacek
Złodzieje
Dodano: 18 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po prostu zlodzieje i nie ma nic na ich obrone. Kredyt na aparat na kwotę 738zl , a po ostatniej racie ktora zostalaopozniona koszt z odsetkami do sspłacenia 1474zl. Odradzam wszystkim ten bank i slep euro rtv agd w którym ten bank sprzedaje swoje kredyty!!!
Autor: Yetti
Pozery
Dodano: 17 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Czego Wy wszyscy płaczecie! Macie problem to nie bierzcie kredytów!!! Proste!!!!
Autor: Przemas
po prostu złodzieje
Dodano: 16 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Masakra ten Bank. Po 4 latach od podpsiania umowy kredytowej, którą spłaciłem w ciągu 6 miesięcy przesyłają mi do zapłącenia za karę kredytową. Przez 4 lata nie wysłali mi żadnej karty, a tym bardziej nic nie aktywowoałem nich. Dzinia z infolini mówi, że teraz mogą wysłać jak chce. Po 4 latach. Kto wie gdzie można złożyć skargę?
Autor: izolda
ostrzegam przed zakupem ratalnym
Dodano: 14 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja robiłam zakupy w OBI - rozłożone na nieoprocentowane raty. Po spłacie rat naliczyli sobie za karte której nie aktywowałam. Dziunia powiedziała mi że skoro nie aktywowałam opłata sie nie należy. Potem znowu zażądali opłaty. Powiedziałam nie. Poszłam do biura obsługi i zadzwoniłam do nich- na ich koszt :) Powiedziałam że zanim zawarłam umowe pytałam o jakiekolwiek dodatkowe koszty. Powiedziano mi że nie ma więc założyłam że to co mi powiedziano jest w umowie. Powiedzieli że widocznie pani mnie źle poinformowała i mam 30zł zapłacić. Powiedziałam że nie zapłace. Sprawa jest w toku ale zamierzam napisać do wszelkich mozliwych instytucji (np rzecznik praw konsumenta itp) ale dziadom tych 30zł nie zapłace
Autor: marcin
TRAGEDIA !
Dodano: 11 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. W listopadzie 2012 r wziąłem telewizor na raty za 2300 zł. Umowa była łaczona z kartą której nie akceptowalem i nie otrzymałem. Spłaciłem całośc w 6 miesiecy gdyż wtedy nie ponsi sie kosztów kredytu. Ostatnia rata była zaksiegowana 10 maja zamiast 5 gdyz tak było na umowie . Dzownili do mnie we wtorek i mówili ze mam zaległosc na 1500 zł . Pani kompletnie nie chciała słuchac tego co do niej mówie . Była bardzo wredna i straszyła mnie komornikiem itp. Zapytałem jaki jest powod zadłuzenia i o co chodzi a ona ze spozniem sie ze splata ostatniej raty o 5 dni gdyz liczy sie data zaksiegowania. Sygma Bank nie przesłał mi zadnego wezwania do zaplaty zadnego rachunku zadnej infomracji ze mam zadłuzenie . Pani powiedziala mi ze mam sie zgodzic na otrzymanie blankietu który nie jest zadnym dokumentem. W srode dzwoniła do mnie ponownie inna kobieta i poinformowała mnie ze rozłozyli mi kare na 36 mc za 145 zł czyli finalnie miałbym zaplacic 5220 zł !!! Nie potrafili zrozumiec ze ja tego nie chce ze nie akceptuje i NIE MOGA WYSTAWIC MI ZADNEGO DOKUMENTU ZE MAM U NICH ZALEGŁOSC !!! Po prostu paranoja. Zadzwoniłem do nich i po burzliwej rozmowie zostałem poinformowany ze jest przyjeta reklamacja kredytu i czekam na list . CIekawe co z tego wyjdzie .
Autor: GREGOR
RRR
Dodano: 3 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SZAMBO NIE BANK
Autor: mw
pracownicy banku kontra klijenci
Dodano: 3 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
moim zdaniem negatywy wpisują kredytobiorcy a pozytywy pracownicy banku
Autor: Niezadowolony klient
Obsługa pracownika banku w CH Pogoria w Dąbrowie Górniczej
Dodano: 31 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownik Sygma bank w Dąbrowie Górniczej pani S. jest osobą nie kompetentną, kompletnie ignorującą klientów oraz swoją pracę. Ma minę jakby była tam za karę, niestety nie potrafiła udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Wizytę u tej pani uważam za nie udaną i na pewno będę pamiętać przy wyborze banku. Pozdrawiam !
Autor: grzegorz
Kredyt
Dodano: 28 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed tym bankiem - odsetki ponad 20 % i podstępne ubezpieczenie kredytu oraz dziwne karty kredytowe !!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.