Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Zawiedziona
Beznadzieja
Dodano: 7 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kompletny brak kompetencji,bałagan i dezinformacja,
Autor: kaśka
karta Sygma
Dodano: 6 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
posiadam kartę w tym banku od 2007 roku wydaną w realu,spłacam do 15-każdego miesiąca w kasie sklepu pieniądze w 10 minut na karcie-teraz to się zmieniło SZKODA ,nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w punkcie, jeżeli chodzi o info telefonicznie różnie bywa, ubezpieczenia nie mam jest NIEOBOWIĄZKOWE, opłata za kartę uważam że nieduża 12 zeta na cały rok. Ludzie czytajcie umowy i stosujcie się do warunków to będzie OK. Banki wszystkie upominają się o swoje!!!!
Autor: piotr
karta???
Dodano: 6 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA PODCZAS PODPISYWANIA UMOWY.DOKONALEM ZAKUPU TELEWIZORA.NIBY ZADNE ODSETKI 100 ZL ZA ROK.PODCZAS SPISYWANIA DANYCH W SKLEPIE ZAZNACZYLEM WYRAZNIE ZE NIECHCE ZADNEJ KARTY ANI DODATKOWYCH GADZETOW.PO JAKIMS CZASIE POCZTA PRZYWLEKLA KARTE.UPS.PANI W SKLEPIE WYTLUMACZYLA ZE NAJWYRAZNIEJ ZLE ZROZUMIALA.PEWNIE BYLA PRZYGLUCHA HA HA .OK PRZEGRYZLEM TO.NIBY ZADNEJ OPLATY PRZEZ 6 MCY .ALE WCZORAJ PRZESZLI SAMI SIEBIE DOSTALEM ROZLICZENIE TRANSAKCJ PLATNYCH KARTA.ZA WYDRUK 3,30 ZL A ZA JAKIES UBEZPIECZENIE 2,51 DODATKOWO.BANDA ZLODZIEJI.JUTRO IDE DO BANKU I ODDAJE TO KARTE SPLACAM RESZTE I NIECH SP....JĄ
Autor: ja
oszustwo
Dodano: 4 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po rozmowie tel.wpłaciłam resztę rat z podanej kwoty.Po 1,5 m-ca telefon od sigma bank że mam karne odsetki ponieważ moją wpłate zaksięgowali 1 dzień później .Za co te odsetki?chyba na tym polega działalność tego pseudo banku!
Autor: PRACOWNIK SKLEPU
SKARGA
Dodano: 3 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JESTEM PRAVCOWNIKIEM SKLEPU, W KTÓRYM DOKONUJEMY SPRZEDAZY RATALNYCH PRZEZ BANK SYGMA. jestem ZAWIEDZIONA Z POWODU GDYZ SPISYWALAM WNIOSEK KREDYTOWY NA OSOBE STARSZA. PANI Z SYGMA BANK ZADZWONIŁA NA PODANY NUMER TELEFONU KTÓRY NALEZY DO CURKI KLIENTKI. ( DODAM ZE OBIE PANIE BYŁY U MNIE W TYM MOMENCIE) wIĘC TELEFON ODEBRAŁA CURKA - PANI Z SYGMY NIE ZAPYTAŁA CZY ROZMAWIA Z PANIA NA KTÓRY BYŁ SPORZADZANY WNIOSEK TYLKO ZADAWALA PYTANIA A CURKA NA NIE ODPOWIADALA. PO CHWILI PANI SIE ROZLACZYŁA NIE TŁUMACZAC KLIENTCE CO I JAK. CHWILE POTEM WNIOSEK ZOSTAŁ ODRZUCONY. ZADZWONIŁAM BEZPOŚREDNIO DO SIEDZIBY BANKU I ZAPUTAŁAM DLACZEGO TAK SIE STAŁO TO BARSDZO NIEPRZYJEMNA WRECZ WREDNA PANI MI ODPOWIEDZIALA ZE NIE ROZMAWIALA Z KLIENTKA TYLKO Z JEJ CURKA. TŁUMACZYŁAM ZE KLIENTKA JEST U NAS TYLKO ZE JEST OSOBA STARSZA WIEC NIE BARDZIO DOSŁYSZY PRZEZ TELEFON ALE JESLI CHCE TO MOGE JA PRZEKAZAC DO TELEFONU. A PANIE MI POWIEDZIALA ZE NIE MA TAKIEJ MOZLIWOŚCI. JESTEM ZŁA GDZYZ NIE SPODZIEWALAM SIE ZE PRACUJA TAM AZ TAK NIEKOMPETENTNE OSOBY. MASAKA MAM
Autor: Piotr
Naciągacze
Dodano: 28 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
10.05.2014 Real w Toruniu ogłosił wszem i wobec że na sprzęt udziela kredytu 0 %.Na ul.Grudziądzkiej współpracuje z nimi Sygma bank.Procedura jak wszędzie tylko z 0 % zrobiło się około 10% bo.... pani z obsługi w Sygma wcisnęła kartę na 3 k a prosiłem żeby limit był tylko do wartości sprzętu , ubezpieczenie i koszty karty.Wszystko UKRYTE w umowie kredytowej Oczy otworzyłem dopiero jak uzyskałem elektroniczny dostęp do kredytu. Napisałem 2 tyg temu pisemko zero odpowiedzi. Nie popuszczę tej naciągaczce jak będę miał czas to przejadę się do tej oszustki.
Autor: sabba
karta kredytowa
Dodano: 25 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Otrzymałam sms-em informację, że mam do zapłaty 25 zł za kartę kredytową, z której ani nie korzystałam, ani o nią nie prosiłam. Profilaktycznie założyłam, po otrzymaniu tejże karty konto on-line i z począttku sprawdzałam, czy tam nie dzieje się coś nieciekawego. Dzisiaj, po otrzymaniu sms-a nie mogłam zalogować się na stronie banku! Nagle moje loginy i hasła okazały się nieprawdziwe! POinformowano mnie również o jakimś saldzie w wysokości 32,23 zł. W regulaminie nie znalazłam informacji, że mam płacić za niewykorzystanie karty, ale była taka, że za sms-y wysyłane do mnie ja płacę. Wpłaciłabym te 25+ 32 zł dla świętego spokoju, a potem szukała wyjaśnienia, ale nawet nie mam numeru konta, a najbliższa placówka jest dosyć daleko.Nie wiem, jak z tego wyjdę.
Autor: wkurzony
NACIĄGACZE
Dodano: 25 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W połowie 2011 wziąłem lodówkę na raty, ale, że miałem dopływ gotówki-zdecydowałem się końcem roku spłacić pożyczkę w całości. Wykonałem tel.do banku, otrzymałem informacje ile dokładnie mam wpłacić.Wpłaciłem i temat zamknąłem. Ale bank nie... W maju 2014-czyli 2,5 roku później-zadzwonili do mnie, że mam zaległą ratę. Na ich stronie intern. zgłosiłem reklamację.Nie odpisali. Ale wysłali blankiety-1 z wpisaną kwotą-30zł a 2-pusty...-A w liście,ze mam 3 dni na wpłacenie bo inaczej dorwie się do mnie firma windykacyjna. Zgłosiłem 2 reklamację. Nie odpisali.Ale po 2 dniach zadzwonili-że mam wpłacić 70zł. Po raz kolejny wytłumaczyłem-podniesionym głosem- że nie będę nic płacić,że zgłosiłem 2 reklamacje,że mają odsłuchać moją rozmowę z 2011r. i że mnie oszukują i naciągają na kasę. A gostek poklikał w kompie-i mówi-faktycznie-była rozmowa,faktycznie spłacił pan i to nawet przed terminem...UWAŻAJCIE na ten bank-potwornie naciągają.
Autor: wk...wiona na maksa:)
karta kredytowa
Dodano: 23 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spłaciłam kredyt przed czasem,zapytałam o jakiekolwiek zaległości-pani stwierdziła ,że żadnych....w między czasie otrzymałam poczta karte kredytową-o którą wcale nie prosiłam.KARTA NIE AKTYWOWANA,NIE UZYWANA ,a po roku czasu sms o przypomnieniu zapłaty za uzytkowanie karty...no wody odchodza co za dziady pieprzone!owszem ,moge pisac reklamacje,papier na papier,proscic o odsłuchiwanie nagrań,bo ktos z banku dzwonił w sprawie aktywacji-dziunia mówi-a ja swoje ,że nawet jak dzwonili to dziękowałam uprzejmie i że nie korzystam......afery tasmowe w modzie:) i dziunia proponuje reklamacje-sracje i zeby prosic o odsłuchanie rozmów .....w dupie mam wojowac ze złodziejami ....ja nie zbiednieje ,ale oni sie nie wzbogaca o te 30zł.PRZESTRZEGAM PRZED TYM BANKIEM
Autor: edix
lichwa
Dodano: 21 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Lichwiarskie oporocentowanie-odradzam.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.