Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: darek
opinia
Dodano: 14 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszukuja po kilku latach uwaga na karty banku
Autor: Wiktor
kłamcy
Dodano: 14 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dodatek do opinij z przed 3 dni,JAKI PAN TAKI KRAM
Autor: Wiktor
kłamcy
Dodano: 10 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zadzwoniłem na infolinie było zbyt długie czekanie więc powiedziano że oddzwonią w ciągu 48 godz i nie dzwonią w cale widać że złej tanecznicy nawet rąbek u spódnicy przeszkadza ,chyba byli szkoleni w kierunku ignorowania klienta przez kierownictwo tego banku
Autor: klient
Moja subiektywna ocena
Dodano: 10 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam wrażenie że SYGMA BANK to instytucja przypominająca modelem działania firmę PROVIDENT. Chociaż nigdy nie korzystałem z usług tej drugiej, więc mogę się mylić. W skrócie, pożyczka ratalna TAK, obsługa pożyczki NIE. Kontakt z klientem i owszem - pod warunkiem, że to oni dzwonią. Bark możliwości zmiany terminu płatności, brak możliwości renegocjowania warunków obsługi pożyczki. Generalnie nie polecam, są banki bardziej ukierunkowane na współpracę z klientem.
Autor: rychu
opinie
Dodano: 9 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wszystko jest dobrze jak placisz -jak sa opoznienia wtedy zaczynaja sie problemy.!!!!!!!
Autor: Angela
Angela
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja podobnie jak Kasia miałam możliwość skorzystania z pożyczki ratalnej. Kredyt również spłaciłam. Nadal korzystam z karty kredytowej i muszę powiedzieć, że mają godny polecenia program lojalnościowy. w przeciwieństwie do innych banków promują wszystkie transakcje dokonywane kartą, a nie jedynie u wybranych partnerów. To jest duży plus. Podobnie jak Kasia uważam, że samemu trzeba sobie wyrabiać zdanie NIE JESTEM PRACOWNIKIEM TEGO BANKU!!!!
Autor: Ela
zdziwiona .....
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem zdziwiona negatywnymi opiniami nt. zakupów... ...ratalnych poprzez Sygma Bank, sama też brałam poprzez ten bank kilka sprzętów w sklepie i nigdy nie było problemów ze strony banku, ale ja tez wywiązywałam się, ze swoich zobowiązań ponieważ wpłacałam raty w terminie, bo przecież taką umowę podpisałam, wiec to nie jest tak że tylko Bank pilnuje swoich interesów, w umowie macie wymienione wszystkie jej warunki, wiec jeśli się ktoś z niej nie wywiązuje to co później narzeka że bank podjął kroki w celu odzyskania zadłużenia.
Autor: kazik -:)
pracownik sklepu
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
LUDZIE!!!!! Jestem pracownikiem sklepu z którym współpracuje Sygma, nie ma takiej tragedii jak tu opisujecie!!!!! Sam spłacam im raty na TV i jest ok, ale jak patrze na wszystkich tych klientów do których nie dociera co się mówi i mają klapki na oczach i wizje nowej rzeczy zakupionej na raty to sory, ale to nie wina pracownika sklepu czy banku że nie słuchają !!!! Sam zamykałem w innym banku kartę i trzeba zrobić to pisemnie a pocięcie i wyrzucenie jej nic nie da BRAWO ZA POMYSłY DLA NABRANEGO -DOSTANIESZ MANDAT TO TEŻ GO POTNI !!!!!NA PEWNO SIĘ NIE UPOMNĄ JESTEŚ CHYBA NAIWNY!!!!)
Autor: nabrany
mega cwaniactwo
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po pierwsze opinia neutralna kaśki z 17;12 byla juz na innym forum wiec to pewnie pracownik tego banku dbajacy o PR. Ja mialem umowe ratalna w 2011 roku albo wczesniej nie pamietam. Zapewniali mnie ze karta jesli jej nie aktywuje nic NIC nie zaplace. I UWAGA: 3 lata pozniej przychodzi mi do zaplaty kilkadziesiat zl bo podobno w 2011 aktywowalem tel. Ja nie pije wiec pijany nie bylem a karte jak dostalem pocialem i wyrzucilem zeby mnie nie kusilo nawet jak bede zdychal z glodu bo wiem ze to naciaganie. A teraz mam pisac do nich pisma bo tel sie nie da. Aktywowac sie da ale dezaktywowac juz nie. PRZECIEZ TO JAWNE OSZUSTWO I NACIAGANIE ORAZ LICZENIE NA TO ZE WIEKSZOSC I TAK ZAPLACI. NIGDY WIECEJ SYGMA !!!
Autor: Jacek
tragedia
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
żenujący poziom podejścia do klienta, zostałem oszukany przez panią na linii, której powiedziałem, że ze względu na wyjazd zagraniczny dokonam spłaty raty tydzień po terminie co spotkało się ze zrozumieniem. Niemniej zostały mi naliczone odsetki w postaci kilki złotych. Mimo śmiesznej kwoty czuje się oszukany i nie chce mieć z tym bankiem nic wspólnego
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.