Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Walus
Kredyt
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Spłaciłem kredyt zadzwoniłem na infolinie i poprosiłem o potwierdzenie spłaty kredytu na piśmie i mam je dostać w ciągu 14 dni. Poczekamy zobaczymy :)
Autor: horacy
oszukany
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do kogo mogę się zgłosić w tej sprawie bo to zaraz z 35zł zrobi się 350zł windykacje itp dobrze znają luki prawne i wiedzą jak zniszczyć człowieka finansowo,karte przysyłają wbrew woli a potem wciskają żeby czytać dobrze umowę,a nie ukrywam że wszędzie tak piszą umowy żeby człowiek nic nie zrozumiał,jeszcze takimi małymi literkami na kilkanaście stron.To chyba u nas jest takie prawo......
Autor: horacy
oszukany
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam to jest banda złodziei itp.przypomnieli o mnie sobie po latach.Kupiłem sprzęt RTV na raty,kiedy już parę lat temu spłaciłem a tu nagle telefon od pani że zalegam jakieś pieniądze za kartę kredytową około 35zł nie jest to duża suma,ale dlaczego mam płacić skoro wbrew mojej woli nie chcę korzystać z ich usług a oni mnie nękają telefonami!czy mogę tę sprawę zgłosić na policje????
Autor: lyyon
odpowiedż pracownikom
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No chcialbym się jeszcze wypowiedzieć nt.osób,które wystawiają tak pochlebne opinie temu pseudobankowi.Otóż,ja myślę,że to nie są pracownicy banku,a tak wnioskuję po stylu wypowiedzi tych zadowolonych klientów.Ich forma,i prostactwo,przypomina mi towarzystwo z pod budki z piwem,gdzie i owszem,może jakiś pracownik tegoż banku,serwuje tym pijaczkom zlocisty napój,za wyskrobanie chwalebnej opinii :SYGMABANKOWI:Drodzy Państwo,nie warto tych komentarzy brać na poważnie,z tą instytucją trzeba walczyć wszystkimi dostępnymi środkami prawnymi.
Autor: lyyon
wyludzanie
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czytam te Państwa wypowiedzi,nt.dzialania powyzszego parabanku,i muszę przyznać,ze spotkala mnie podobna sytuacja.Po splaceniu wszystkich należności wobec ;banku;po trzech latach zostalem poinformowany o przydziale limitu,o który nie prosilem,i wplacie sumy na konto tegoż banku.Nie wiem skąd ta kwota się wziela,ale uważam,że jest to próba wyludzenia odemnie pieniędzy.Myślę,że po wplaceniu tej kwoty,nie zaznam spokoju,a wręcz przeciwnie, stanę się mimowolnym dlużnikiem tego tworu,nazywanego bankiem.Uważam że wszystkie osoby pokrzywdzone przez powyższy bank,powinny wnieść pozew zbiorowy przeciwko w tak perfidny sposób dzialającej placówce.
Autor: xtrax
xxxxxxx
Dodano: 29 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, czytając te wpisy zastanawiam się co ludzie z wani jest nie tak... Po pierwsze CZYTAMY UMOWĘ PRZED PODPISANIEM- WSZYSTKIE najważniejsze informacje macie na pierwszej stronie. Po drugie SPŁATY W TERMINIE- telefony listy itd kosztują w każdym bez wyjątku banku. Po trzecie jeżeli dostajecie kartę to jest raczej logiczne że dostaliście ją bo podpisaliście umowę taką umowę- powtarzam CZYTAJCIE, taką kartę nie wystarczy że zniszczycie, potniecie itd TRZEBA TO ZROBIĆ PISEMNIE Po czwarte- jeśli macie jakiś problem to idźcie do Punktu kredytowego- jakiegokolwiek, pracownicy udzielą wam informacji jakich potrzebujecie Po piąte- nie ma czegoś takiego jak raty 0% - jak według was bank ma na tym zarobić??? zawsze jest jakieś ubezpieczenie, prowizja, oprocentowanie
Autor: Patrycja
noproblemo
Dodano: 29 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja też korzystam z produktów sygmy i nie narzekam, jak tak chodzę po forach to widzę, ze ludzie nie tylko z tym bankiem maja problemy a to głównie dlatego, ze nie czytaja umów, niestety to nagminne, a potem zdziwka
Autor: bohdano
A mi się podoba
Dodano: 29 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kilka lat temu wziąłem kredyt w EURO AGD na telewizor i w gratisie dostałem kartę kredytową. Na początku wahałem się czy z niej w ogóle korzystać. Zdecydowałem się i nie narzekam. Do tej pory kilka kredytów na 0% w Euro Agd obecnie kredyt gotówkowy na telefon (fajna rzecz) i kilka zakupów w sklepach. Spłacam w terminie i na razie żadnych problemów z monitami nie mam. Raz naliczyli mi podwójną opłatę za kartę ale po interwencji telefonicznej szybko ją anulowali. Trochę naciąłem się na wypłacie z bankomatu, nie doczytałem warunków i musiałem zapłacić 20zł prowizji (moja wina więc się nie czepiam). Ogólnie polecam ten Bank i kartę kredytową.
Autor: Patruk
ludzki kretynizm
Dodano: 28 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jeez, ludzie opamietajcie się, to że coś podpisujecie bez czytania to jest wasza sprawa ale meijcie potem pretensję do siebie, statystyczny człowiek woli unikac czytania umów a potem opinie jak ponizej, wyzwij siebie lepiej od analfabetów i d****i a nie obwiniaj kogoś o własne niedbalstwo, mam kredyt w sygmie (drugi) kartę i nie nażekam ale p r z e c z y t a ł e m umowę
Autor: Robert
Antypolacy
Dodano: 24 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest zaraza ktora bez karnie sie szerzy , tyle na ile im ludzie pozwalaja . Stop oszustom i naciagaczom ! Ja oszustom i podchwytliwym naciagaczom nie bede placic za ich widzimisie podchwytliwe w umowie napisanej i posianej maczkiem . Jesli chca ode mnie wyciagnac kolejne raty poza tymi ktore juz splacilem w calym kredycie , beda mnie musieli zabic i nic po za tym . Bo ode mnie nie dostana ani zlotowki , poniewaz uwazam ich za beszczelnych naciagaczy . Otoz to jest moje zdanie ktore mam prawo wyrazic . A poniewaz bralem kredyty juz w kilku roznych bankach to niespotkalem sie z taka niewdzieczna beszczelnoscia po splacie kredytu jak w sygma banku . Bo naprzyklad powiem ze po splacie kredytu ktorys bank mi przyslal nadplate 17 groszy z podziekowaniem za splate w calosci kredytu . Ale w tej chfili piszac tu nie pamietam ktory to byl bank Lukas czy Aigo , ale tak bylo a teraz sigma bonue zamiast podziekowac za wspolprace przez piec lat kaze mi pisac prosbe o rezygnacje z dalszego kredytu . To jest jakas kpina ani bank , dodam tylko zeby nie brac w nim zadnych kredytow .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.