Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: olo
Uwaga
Dodano: 13 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na Sygma bank. Niby wszystko jest OK, ale do czasu próby rezygnacji z usług. Nie przysyłają rozliczenia końcowego, żądają wyimaginowanych wpłat, nie odpowiadają na maile, ewentualne nadpłaty przesyłają jednym z najdroższych sposobów oczywiście na koszt klienta, wprowadzają dodatkowe opłaty w trakcie umowy itp. Radzę się dobrze zastanowić przed rozpoczęciem współpracy.
Autor: Dorota T.
karta sygma banku
Dodano: 11 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja z kolei mam kartę kredytową sygmy od 4 lat i uważam, ze ze względu na bonusy jest to najlepsza karta kredytowa jaką miałam
Autor: maria
ok :)
Dodano: 5 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wykupiłam polisę wiktoria w razie zachorowania na raka, minimum formalności, bardzo korzystna stawka (12zł miesięcznie), wypłacają od razu po zdiagnozowaniu choroby
Autor: anita
super
Dodano: 1 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja z kolei mogę ich pochwalić :) w ferie na nartach syn złamał rękę i wszystkie formalności i wypłata odszkodowania przebiegła wzrowo
Autor: klient ponad rok
rozwiązać problem
Dodano: 26 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W poprzednich miesiącach kilkukrotnie podwójnie były pobierane środki(raz przy kasie, drugi przy księgowaniu) Wielokrotne telefony na infolinię , później następował zwrot środków. Domagałem się uwzględnienia tego w wyciągu miesięcznym. I co się stało?????????????? NIC kompletnie nic dostałem list z reklamacji w stylu odczep się , a dzisiaj po raz kolejny po księgowaniu środki zniknęły!!! Więc jak rozwiązać ten problem? Na szczęście robię zrzuty ekranowe po każdych zakupach i są inne instytucje nadzorujące banki do których po świętach się zwrócę. Wesołych Świąt.
Autor: Finka
sygma to dobry bank
Dodano: 24 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zgadzam się z poniższymi wpisami, to jest forum z opiniami a nie z wylewaniem bełkotliwych frustracji w dodatku zapewne mających obarczyć bank własnymi przewinami, jestem klientką sygmy od ponad 2 lat i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z tego banku
Autor: angela
...
Dodano: 18 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
specyfika tej strony polega na tym, że wydaje się opinie a nie oczekuje odpowiedzi na trapiące problemy, od tego jest infolinia i konsultanci :)
Autor: Merkckel
sygma
Dodano: 18 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
całkowicie się zgadzam, zamiast wypisywać ogólnikowe kalumnie, powinien rozwiązać sprawę z bankiem, to dziwne też odniosłam wrażenie, ze mówimy o 2 różnych bankach, ja osobiście mam 3 produkty sygmy i jestem zadowolona bo to bardzo dobre rzeczy na przykład karta kredytowa, ponad to jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości obsługi w sygma banku, nie wiem skąd ten [pan bierze swoje doświadczenia
Autor: angela
brak słów
Dodano: 15 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Robi się tu nieco prostacko. Jeśli pan Jan S. ma jakiś problem to powinien go rozwiązać z bankiem, bo tutaj raczej odpowiedź na niego nie będzie czekać. 'Tylu niezadowolonych klientów' to gruba przesada, czasem mam wrażenie że mówimy o dwóch różnych miejscach, ale też postępowanie klienta ma duży wpływ więc może jednak co innego jest przyczyną ;)
Autor: Jan S.
To nie jest tak
Dodano: 14 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do Miriam -To dlaczego jest tylu niezadowolonych klientów ,no bo skoro jest TAK DOBRZE TO DLACZEGO JEST TAK ŹLE !!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.