Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: MALA
OPINIA
Dodano: 10 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SPŁACAŁAM KREDYT RATALNY, OSTATNIĄ RATĘ SPŁACIŁAM DZIEŃ PÓŹNIEJ. pO JAKIMŚ CZASIE ZADZWONIŁAM SPYTAĆ SIĘ CZY NIE MUSZĘ DOPŁACIĆ ZA OPÓŹNIENIE. PADŁA KWOTA 0K 270 ZŁ. WPŁACIŁAM 300,00 PO CZYM ZADZOWNIŁAM CZY TA KWOTA ZAMKNĘŁA KREDYT. USŁYSZAŁAM TAK, JEST NIEDUŻA NADPŁATA. ZOSTANIE ZWRÓCONA NA KONTO. TERAZ ŻĄDAJĄ ODE MNIE 490 ZŁ. BANDYCI. FRANCUSKA FIRMA - . ZŁOŻĘ SKARGĘ DO NADZORU BANKOWEGO. NIECH TAKIE PRAKTYKI STOSUJĄ WE FRANCJI WOBEC FRANCUZÓW.
Autor: Krzysztof
Niesamowite
Dodano: 10 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W 2012 roku kupiłem telewizor w systemie ratalnym , gdzie kredytodawcą był Sygma Banque. Raty, które były rozłożone na trzy lata , spłaciłem w dwa. Ostatnia rata była obliczona przez pracownika banku - rozmowa telefoniczna i taką wpłaciłem.Po upływie roku telefonicznie dowiedziałem się , że zalegam z kwotą 75 PLN, a tym samym muszę zapłacić ok. 370 PLN. Myślę, że celowo zostałem wprowadzony w błąd , aby mogli się nachapać. Złożyłem reklamację i będę walczyć jak lew, nawet w Sądzie. Mam nadzieję, że nagrana rozmowa przed trzema laty pomoże mi udowodnić ich błąd. Masakra .Wszystkim proponuję , aby po spłacie kredytu Bank potwierdził to pisemnie, co uniknie długotrwałych problemów i nerwów.
Autor: Makary
dziwne chwilówki nagle wszedzie
Dodano: 9 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
włąsnie, to nie co podejrzane i dziene że podobne w tonie wypowiedzi jakby nacpanych i z piana na ustach gimbusów pojawiły się nagle na kilku forach, przypadek? nie sądze, dziwi mnie tylko ten oligofrenicznonarkotyczny trans w który wpadaja pisząć niezłe neizłe i zlecone
Autor: neutralja
płatny hejting?
Dodano: 8 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bardzo ciekawe jest to co nizej piszecie, wyglada na to woim tonen i sposobem napisania jakby ktoś komu zapłacono hejtował na haju, wiecie że taki hejting jest ścigany i mozna poprostu za oczrnianie donieść na policje? mam nadzieję że nie piszecie tego z własnych kompów, gdzyż w tym wypadku czujcie sie już namierzeni
Autor: Anka
chwilówki . net
Dodano: 5 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
dlatego ja korzystam z usług sprawdzonych firm: chwilóki net, tam wzięłam pożyczkę na 5 tys. zł i jestem zadowolona! maja uczciwe warunki i szybko przelewają pieniadze
Autor: stanik
xxxxxxx
Dodano: 5 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszusci oszusci oszusci splacam raty co miesiac po 125 zl spuznilam sie 4 dni i rata mi urosla na 165 zl co ja mam robic ine banki tego nie robia tu naliczaja za jakies monity a za chwile dzwonia zebym wziela kredyt to jakas paranoja telewizor bralam kosztowal mnie 2400 a wyglada na to ze po splacie rat okazuje sie ze bedzie mnie kosztowal 5000
Autor: Joanna Stala
oszusci i niedouczeni wyzyskiwacze.
Dodano: 4 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podpisuje sie z imienia i nazwiska, bo moj problem jest prawdziwy i ponosze odpowiedzialnosc za to co pisze. Podobna sytuacja jak "horacego" W 2009r kupilam na kredyt aparat fotograficzny. Splacilam kredyt. Odsetki z ktorych bank ma zyski. Wszystko w terminie i rzetelnie. Żadnej karty nie otrzymalam Od 8 m-cy mieszkam za granica. Adresy ktore byly podane w umowie sa juz nieaktualne. W tym roku nagle w czerwcu otrzymuje sms ze mam dostepny jakis kredyt rata 5 zl i 35 zl do splaty konta , Dzwonie co jest.okazuje sie jak wyzej i ze pisma z windykacji poszly na adres zamieszkania!!! Od 28 czerwca prowadze z nimi korespondencje droga email....bo inaczej nie mam mozliwosci...po to zeby po poltora miesiacu dowiedziec sie ze moje emaile nic nie zalatwia bo musza miec zeskanowany moj podpis. Pytam sie KTO ZA KARTE PLACIL PRZEZ 3LATA I ILU KLIENTOW CHCA TAK NACIAGAC,,,,i dowiedzialam sie ze karte mam za Free 3lata a potem musze placic...ilu ludzi chca naciagnac??? Pan bankowiec (nazwisko zapisalam bo zawsze pytam) odpowiedzial mi... To JEST RETORYCZNE PYTANIE!!! wyslalam sfotografowane pusmo z podpisem i czekalam na odpowiedz. Monitowalam to w ciagu tygodnia 3 razy. Za kazdym razem sistawalam odpowiedz ktora maja jako formulke. W koncu wyslali mi sms ze odpowiedz wyslali na adres zamieszkania!!! Wkurzona do bialosci wyslalam kolejny email z informacja i nieaktualnym adresie i dzisiaj dostalam email z zalacznikiem z odpowiedzia, ktorego nie mam jak otworzyc bo nie mam tego programu. Oczywiscie w emailu znowu informacja ze list wyslali na adres zamieszkania. Rece mi opadly. Widac ze pracuja tam dupki a nie bankowcy. BANDA OSZUSTÓW I ZLODZIEI...LICZACA NA TO ŻE LUDZIE BEDA SIĘ DAWAC OKRADAC. NIE OTWORZYLAM JESZCZE TEJ ODPOWIEDZI. ZAŻADALAM WYSLANIA ZALACZNIKA W POCZCIE. JAK NAJDALEJ od TEGO BANKU ZLODZUEI :!!!!!
Autor: Mateoz
Masakra nie Bank
Dodano: 3 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po złożeniu wniosku o raty przy wplacie własnej 1/4 kwoty rat i przy 1/20 kwoty rat w stosunku do dochodów, system z automatu odmówil przyznania mi rat powodem tego była "Odmowa" Masakra żeby normalny człowiek ez rzadnych innych zobowiązan nie dostał rat bez podania konkretnego powodu... Dzowniać do konsultanta w sprawie wyjasnienia i podstaw odmowy ten nie umiał mi odpowiedzieć na najprostsze pytania i korzystał z ksiązeczki instruktarzowej by móć odpowiedziec na pytanie "Od jakiego wieku można wziąć u was raty" Było to ironiczne pytanie bo oczyste jest że od 18, ale ten teog nie wiedział i musiał mnie rpzeprosić na 40sekdun by poźniej móc odpowiedziec "od 18 roku życia".... Normalnego człowieka traktuja jak odmienca i ten brak kompetencji u obsługi tragiczny...
Autor: Oszukana
Sprawa jak wiele innych
Dodano: 2 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jest to banda oszustów, krętaczy, naciągaczy.
Autor: in
opinia
Dodano: 2 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za 4 dni opóżnienia w spłacie raty(wczasy) bank naliczył 15 zł wiecej do następnej raty(rata 100zł) o czym zostałam poinformowana sms-em czyli 15 procent za 4 dni,można sobie policzyć jaki to procent w skali roku.Na moją interwencje dowiedziałam sie że jest to opłata windykacyjna,byłam pewna że windykacją może być objęty ktoś kto nie spłaci kilka rat lub zwleka z ratą przynajmniej miesiąc,ale 4 dni?Ostrzegam przed tym bankiem,ubolewam ze łakomiąc sie na pare groszy ryzykuje sie stratę dobrego klienta i jeszcze jego znajomych.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.