Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: YREK
KARTA
Dodano: 29 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie korzystajcie z ich kart bo niby są gratis ale nawet nie aktywowana karta po spłaceniu kredytu nie wygasza karty i wysyłają nowe karty z opłatą roczną a karty nie docierają do klienta tak było w moim przypadku. ZŁODZIEJE!!!!
Autor: krzysztof
jest sprawiedliwość
Dodano: 27 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
dwa tygodnie temu pisałem na forum i doczekałem się odpowiedzi na reklamację. Treść jej była stanowcza i poparta faktami, że pracownicy się pomylili. Odpowiedź jest dla mnie pozytywna , padło słowo przepraszam , aczkolwiek nie przyznali się do błędu pracownika. Zakończyli postępowanie windykacyjne i w tym samym czasie zapraszają mnie do RTV AGD na zakupy. Będę kupował za gotówkę, żadnych kredytów. PAMIĘTAJCIE !!! po spłacie kredytu udajcie się do oddziału SYGMA i poproście o pisemne potwierdzenie zamknięcia kredytu. Natomiast , aby zrezygnować z kart - jest do pobrania wniosek na ich stronce. Trzeba też osobiście wręczyć. za potwierdzeniem. Takie dokumenty chowajcie w sejfie, żeby przez 50 lat były bezpieczne. Może dyrekcja nie wie o wszystkich praktykach swoich pracowników. Życzę powodzenia w walce o prawdę . KRZYSZTOF z GDYNI :)
Autor: sebastian
raty
Dodano: 26 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie spóźnijcie się z ratą przypadkiem, na drugi dzień są trzy telefony, każdy po 10 zł, i niebierzcie kredytu w tym banku
Autor: zdzichu
naciagacze
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dlaczego tak sie ludzi naciaga na te ubezpieczenia .INTERES ROBI TYLKO I WYLACZNIE BANK NIGDY KLIENT .LUDZIE NIE BIERZCIE NIGDY KREDYTOW Z U BEZPIECZENIEM- TO NAPRAWDE SIE NIE OPLACI
Autor: Joanna
Paja
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety kolejny bank, który nie dba o swoich klientów, tylko chce od nich wycisnąć jak najwięcej. Szkoda
Autor: franek
ubezpieczenie
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
skandal nad skandale-DLACZEGO PO REZYGNACJI Z UBEZPIECZENIA BANK JESZCZE NALICZA PIENIADZE ZA TRZY MIESIACE UBEZPIECZENIA JAKO KARENCJA -Z JAKIEJ RACJI -ROZBOJ W BIALY DZIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: KLient ale już nie długo
oszukany
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nadpłaciłem kredyt w kwocie 28OOO ZŁ POZOSTAŁO 6000 ZŁ DO SPŁATY PO UPŁYWIE 2 LAT ZOSTAŁO DO SPŁATY 6000ZŁ ZALEGŁEGO PLUS KOSZTY CO DAJE OKOŁO 14OOO ZŁ NIE LICZĄC KWOTY KTÓRĄ JUŻ WPŁACIŁEM OKOŁO 6OOO ZŁ RAPTEM DAJE TO KWOTĘ OKOŁO 2OOOOZŁ ABY ZAMKNĄĆ CAŁY KREDYT TO O CZYM MÓWIMY.I CO PO NIEKTÓRZY PISZĄ ŻE TEN BANK JEST DOBRY Z KIM BYM SIĘ NIE WIDZIAŁ I ROZMAWIAŁ TO DOBREGO SŁOWA NIE POWIE.STANOWCZO ODRADZAM.
Autor: Andrzej P.
dziwne opinie
Dodano: 22 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dziwią mnie poniższe opinie sugma, jestem ich klientem (mam pare róznych produktów od lat i nigdy nie zetknąłem się z sytuacjami opisanymi poniżej, dodatkowo zaskakuje mnie dziwny histeryczny ton tych wypowiedzi
Autor: Dariusz
oszustwo
Dodano: 16 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jednym słowem spłaciłem kredyt ratalny pół roku wcześniej i dzięki oszustom którzy tam pracują po pół roku dowiedziałem się że kredyt nie jest spłacony . Koniec jest taki że całkowity kredyt który miał wynieść 4700 pomimo tego że spłaciłem wcześniej co miało mi zaoszczędzić niepotrzebnych odsetek wyszedł 4900 o
Autor: kami
oszuści
Dodano: 15 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bank celowo przysyła mi po terminie (mimo moich upomnień o przysyłanie w terminie) formularze do za płaty kolejnych rat i pobiera za to kolejne procenty. Co miesiąc dzwoniom do mnie z informacją , że zalegam z ratą mimo iż została ona przeze mnie uregulowana. Panie dzwoniące do mnie są bardzo niegrzeczne wręcz aroganckie. Próbują mnie pouczać. Mimom iż płacę 60 zł za przysłanie mi przez bank formularza spłat kolejnych rat i tak przychodzą one z wielkim opóźnieniem , muszę dodatkowo dzwonić i upominać się o nie. Nie polecam tego banku nikomu. Arogancja, oszustwo, chamstwo ze strony pracowników. Nigdy już więcej nie skorzystam z usług tego banku.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.