Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: oszukana
złodzieje
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ten bank to totalna porazka 8 lat juz spłacałam i dalej mam dług wiekszy z odsetek niz miałam nie da sie z nimi dogadac i mimo tego ze spłacam to dali mnie do komornika bo miałam przerwy 3 miechy bo straciłam pracę a samotna matka z dziecmi nie łatwo z sadem sie nie wygra sprawe zrobili zaocznie i duzo po fakcie papiery mi przyszly walcze dalej z nimi i nie odpuszczę bo to złodzieje i oszusci
Autor: marta
kredyt
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mój niepracujący ojciec, posiadający zadłuzenia na 50 tyś,niespłaconego,zapisany w BIKu, odwiedzany przez 2wóch komorników dostał na raty sprzęt AGD, dzięki temu bankowi. Nie wiem jakim cudem i kto go w ogóle sprawdzał,chyba nie sądzą, że taka osoba będzie spłacać kredyt...
Autor: Daria
karta
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam kolejne raty u niech, po spłacie poprzednich zadzwoniłam i poprosiłam o przesłanie pisma ze spłaciłam całość. teraz znów mam raty i się wkruzyłam bo tym razem wsisneli mi kartę, ( moja gapa), będę musiała wysłać pismo. W sumie nie mam jak an razie do niech żadnego ale. i mam nadzieję, że tym razem tez będzie dobrze. A mam pytanie czy można do nich zadzwonić i kazac wykreślić swoje dane osobowe i zastrzec ich używania? .
Autor: Tomek
banda naciągaczy
Dodano: 9 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam podobne doświadczenie. Spłaciłem nieiwelik kredyt a po 5 latach odezwali isę ,że jescze brakuje im 50 zł + 150 odsetek . Pogoniłem dziadostwo powołując się na pzredawnienie roszczeń ( następuje po 3 latach ) Łobuzy z zemsty wpisali mnie do BIKU a ja napisałem do Przesa ( dane z KRS ) ,że jak mnie nie wykreślą to kieruję pzreciw niemu sprawę do Prokuratury . Pomogło błyskawicznie . Wykreślili mnie za dwa dni . Naciągacze . Spłacisz kredyt i czekają kilka lat ,żeby wyrwać jakieś pieniądze . Dlatego nie wysyłają z automatu zawiadomienia a spłącie kredytu tak jak np. Bank PKO BP . Spłąciłem kredyt i pocztą otrzymałem podziękowanie za spłatę . UWAŻAJCIE NA KRĘTACZY I OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM a jak by co to pisać skargi do Rzecznika Konsumentów.
Autor: xx
bez komentarza
Dodano: 9 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Najgorszy obecnie bank jaki spotkałam, żeby zrezygnować z ubezpieczenia kredytu oczywiście nikt nie odbiera telefonu, niby oddzwonią a czekam już 5 dni. z w samej placówce nie mają zielonego pojęcia jak do tego podejść no śmiech na sali odradzam kredytu !
Autor: Katarzyna Koksa
Pozew zbiorowy
Dodano: 7 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem na etapie zbierania dokumentów i pozwania tej lichwy do Sądu. Podobnie jak wielu z Państwa naciągnęli mnie na ogromne odsetki , sposoby takie same jak Państwo opisują. Teraz mam problem z wyegzekwowaniem zaświadczenia o zamknięciu kredytu . Dzwoniłam na infolinie zgłosiłam prośbę o wystawienie mi pisma , że spłaciłam kredyt w całości oraz całą historię , taka usługa kosztuje w tej lichwie 30 zł , gdzie szanujące się banki same przysyłają takie informacje jeszcze z podziękowaniami. Obiecano mi w ciągu 14 dni przesłać takie powiadomienie . Cóż mija 3 tydzień i nic nie otrzymałam .. Proponuję pozew zbiorowy, ponieważ w państwie prawa musi być jakiś sposób na bezprawie i hucpę Sygma Banku. Mój e-mail kasia.koksa@gazeta.pl zainteresowanych prosze o kontakt
Autor: Krysia
oszuści
Dodano: 7 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pięć lat temu wzięłam lodówkę na kredyt. Gdzieś po 3 latach dostałam kartę którą odesłałam i pismo o rezygnacji. Po kolejnych dwóch, czyli teraz dostaję telefony i esemesy , aby dokonać zapłaty za kartę. Pracownik infolinii powiedział, że na piśmie był podpis nieczytelny, a na umowie czytelny . Być może, tylko dlaczego wtedy nie zadzwoniono, aby mnie o tym poinformować. Poza tym usłyszałam, że nie szkodzi, że nie mam tej karty, ale zapłacić trzeba bo mogę ją dostać. Wysłałam pism o o kolejnej rezygnacji, Na razie nie mam odpowiedzi, a w międzyczasie esemesy o tym aby dokonać wpłaty za kartę mam. Banda oszustów to mało powiedziane.
Autor: sławek
Wzystko ok
Dodano: 2 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kilka razy brałem tam na raty sprzęt rtv i meble raty zawsze wpłacam na czas min 3 dni robocze wcześniej przed upływem terminu płatnosci. Nigdy nie miałem żadnych problemów.
Autor: Generał
Banada oszustów
Dodano: 1 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wszystkie pozytywne opinie na temat tego banku muszą pisać jego pracownicy. W moim konkretnym odczuciu i przypadku większych oszustów nie ma jak Sigma Bank. Dwukrotnie miałem kłopoty przy spłacaniu kredytu (zakupy w sklepie RTV i Praktiker na niskie kwoty) i już więcej nie dam się naprać naciągaczom. Pisanie że umowy się czyta i dopiero podpisuje nijak się ma do rzeczywistości. Pierwszy raz faktycznie nie czytałem, ale drugi raz studiowałem wszystko i tak się okazało, że mnie nabrali. Nie będę opisywał całej historii, ale ostrzegam wszystkich przed tym bankiem. O Paniach, blondynkach na infoliniach nie warto nawet pisać. Mnie udało się wybrnąć z sytuacji, ale nie chciałbym nigdy już tego przechodzić.
Autor: Diana
Praktyki bankowe SYGMA Bank
Dodano: 29 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na ten Bank- stosuje nowoczesne złodziejskie praktyki. naciągając klientów na kartę, której nigdy nie chcieli. Kolejnym etapem jest nasyłanie windykatorów na ściąganie opłat nie wiadomo za co. Tego typu banki należy bezwzględnie usunąć, gdyż podważają zaufanie do systemu bankowego !!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.