Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Mamut
po co to wymyślacie
Dodano: 27 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po cholerę wymyślacie te opinie o sygmie? zupełnie nie rozumiem, jeszcze jakie wymyslne :D, mam dobre doświadczenie z sygmą i nigdy niesłyszłąem zeby ktoś w ten sposób napadłą na bank
Autor: renia
nie polecam tego banku
Dodano: 27 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, W miesiącu czerwcu 2014 wziełam na raty rower w sklepie real koszt 350 zł raty mam w sigma banku i tu zaczyna się koszmar zgodnie z ustaleniami imałam spłacić rowerek w 12 ratach po obliczeniu pani obsługująca stanowisko poinfromowała mnie iż rata miesięczna będzie wynosiła 21,62 zł zaproponowała karte kredytową do rat problem zaczoł się już przy pierwszym rachunku do zapłaty po pierwsze nie otrzymałam żadnego rachunku drogą pocztową po upływie miesiąca od podpisania umowy zadzwoniłam na infolinie i po tygodniu takowy rachunek dostałam ,ale rata widniała na kwotę 60 zł z groszem zamiast 21,62 po weryfikacji odnotowanych kosztów okazało się ,że dodatkowe koszty związane są z kartą kredytową ,której nawet nie aktywowałam jak i upomnieniem żekomym za zwłokę w spłacie gdzie ja sama do nich zadzwoniłam!!!. Tak jak wielu tutaj wypowiadających się i u mnie jest problem ciągłego wydzwaniania ,zastraszania mnie i naliczania dodatkowych opłat za wykonany telefon z upomnieniem,w dniu dzisiejszym znowu dostałam rachunek na ponad 80 zł jeszcze raz zapoznałam się z umową zadzwoniłam na infolinie banku,,ale pani kompletnie nie potrafiła mi nic wyjaśnić do tego bank straszy mnie wypowiedzeniem umowy kredytowej!!! Brałam pożyczki w ING w Crediaqricolle na dużo większe kwoty spłaciłam wszystko bez problemu a nawet jak się jakiś pojawił to pracownicy owych banków szukali dla mnie rozwiązań wyciągneli pomocną reke nie wiem jak się skonczy moja przygoda z tym koszmarnym bankiem mam nadzieje ,że już niedługo to się stanie popadam w nerwica przez ich nekanie i zastraszanie mnie jak jakiegoś bandziora i złodzieja . ODRADZAM TEN BANK UNIKAJCIE GO jak ognia!!! Tłumaczenie pod tytułem umowy się czyta a nie potem ma się pretensje do banku uważam za śmieszne gdyż może się taka sytuacja przydażyć kilku osobą ,a nie cała masa ludzi go ma śmiem przepuszczać ,że jedynie w tym banku takie problemu się pojawiają
Autor: klienjt
zakupy na raty
Dodano: 25 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
kupiłem na raty tablet dorzucili mi kartę kredytową nie było innej opcji. ok miałem płacić nie ma problemu , ale zauważyłem opłatę za ubezpieczenie 12 zł + drugie za 3zł pani z real finanse powiedziała , że jedyną opłatą będzie roczna opłata za kartę. czyli okłamała mnie jutro idę rozwiązać umowę na szczęście mam na to jeszcze czas .
Autor: meg
opinia
Dodano: 23 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Moim zdaniem wszystko ok, bank jak bank - pożycza i trzeba spłacać . Spłaciłam jeden kredyt, teraz spłacam drugi i jestem zadowolona ze współpracy z Sygma Bankiem. Przysłali mi oczywiście kartę czego byłam świadoma i po przeczytaniu tych strasznych opinii nie wiem czy ją aktywować. Chyba ze względu na udaną współpracę aktywuję -może się przydać .
Autor: jeez
co to za bełkot jakiś
Dodano: 22 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak sie naćpałeś, to nic dziwnego że nadpłątę zawsze wysyłasz faksem, nie dziw sie ze nie dochodzi
Autor: jeez
co to za bełkot jakiś
Dodano: 22 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak sie naćpałeś, to nic dziwnego że nadpłątę zawsze wysyłasz faksem, nie dziw sie ze nie dochodzi
Autor: krystyna
kryzop
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nadplacilam rate/zawsze przelewem/ o drobna kwote 34,92 w tym samym dniu wyslalam faksem formularz o z wrot nadplaty z podanym moim kontem,po 10 dniach przyslali przekazem mniej o 8,10,po kolejnym faksie pdpisali,ze nie mieli konta,dlatego przyslali przekazem,wyslalam nastepny faks,wyslam droga elektroniczna reklamacje,i 2x ponaglenia i ni-cisza,o te dyrne 8,10 tyle nerwow,trzeba sie z nimi uzerac,dzis minal 14 dniowy okres rozpatrzenia reklamacji,pisze zazalenie na nich
Autor: Marian
znów to samo
Dodano: 20 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
znów to samo, ktoś nie przeczytał nigdy nie zajrzał i ma pretensje
Autor: Jan
cd cd
Dodano: 20 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
@Mirosław: Szanowny Panie Mirosławie, nie dziwię się dlaczego Pan nie czyta umów, skoro nawet ze zrozumieniem nie potrafi Pan pisać. Podpisując umowę bez czytania wyraża się zgodę na jej warunki. A można wziąć w innym banku gotówkę, jak się nie podobają warunki banku w sklepie.
Autor: klientka
nie bierzcie nic od nich
Dodano: 20 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To nic innego jak tylko bandytyzm a nie bank, naciągają człowieka poprzez różnego rodzaju obietnice które są tylko kolejnym kłamstwem. Uzależnieniem w wielu sklepach zakupów na raty jest karta u Sigma Bank z którą sklep podpisuje umowę. Klient idąc po raty do nich dostaje śmierdzące jajo. Sigma to nie Bank a wyłudzacze
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.