Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Karumi
bzdury
Dodano: 2 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przestańcie juz wypisywac te bzdury ktoś wam za to płąci czy co, w życiu niezetknełam sie z takimi bzdurami co je wypisujecie o sygmie, a jestem ich klintem, na wiel produktów, od lat
Autor: otis ,,,,
to ambert gold
Dodano: 2 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
to drugi ambet gold ten psełłdo bank ma obecnie kilkaset spraw w sądzie o oszóstwa w obec klijentów ludzie powpłacali pieniadze na lokaty terminowe taeaz bank problem z odzyskaniem swoich pieniedzy to zorganizowana grupa Ptrzestepcza
Autor: Robert
oszusci
Dodano: 2 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miałem u nich karte kredytową na 2000 zł rata za karte to 98 zł miesiecznie z tego na spłate kredytu szło 48 zł a reszta to ukryte ubezpieczenia i odsetki i nadodatek trudnosci z rozwiazamiem z nimi umowy banda oszóstów
Autor: Zenon
OSZUŚCI
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
MOJA OPINIA PONIŻEJ NIE JEST NEUTRALNA JEST STOKROTNIE NEGATYWNA.
Autor: Zenon
ZWYKLI OSZUŚCI
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja nigdy nie podpisywałem umowy z firmą o nazwie sygma, a oni uważają że jestem im winny pieniadze.Co na to powiedzą te osoby które zachwalają tą śmieszną firmę.TO ZWYKŁY BANDYTYZM.
Autor: Lolek
Naciągacze
Dodano: 31 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Unikajcie tego banku Ta firma to zwykły przekręt naciągający ludzi na nieustalone wcześniej opłaty . Moja sprawa trfiła do sądu i ją wygrałem. NIGDY WiECEJ
Autor: Ignacy
żeby coś nie pasowało to włsnie
Dodano: 31 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
żeby coś nie pasowało to włsnie, to trzeba najpierw wiedzieć co :), znacyz przeczytac umowę, jak nie czytasz to nie miej pretensji do banki, tez jestem ich klientem i o takich historiach to w życiu nie słyszłąem
Autor: Zbigniew
Opinia
Dodano: 29 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem rencistą.Z bankiem współpracuje już 5 lat.Dzięki limitowi na karcie mogę realizować swoje wcześniejsze marzenia.Ze współpracy jestem bardzo zadowolony.
Autor: magda
czytaj umowy!
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam wrażenie, że największe problemy z bankiem maja ludzie, którzy nie spłacają w terminie, nie znają warunków umowy- jeśli Ci nie pasują nie podpisuj umowy
Autor: Magda
moja opinia
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja brałam też na raty w sygma i jakoś nie mam problemów, o wszystkich kosztach zostałam poinformowana, raty spłacam terminowo i wszystko jest ok
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.