Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: jmariusz
sygma bank
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem klientem oni ok
Autor: Paweł
najlepsze komentarze
Dodano: 12 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
najlepsze komentarze są na zasadzie słowotoku ;), tak jak ten ponizej, widzę, ze prawie wszystkich wpisów styp podobny, bardzo ciekawe
Autor: Iza
Sprawdzajcie!!
Dodano: 11 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
daleko od tego banku,koszmar miałam 12 rat do spłacenia w tym banku za lodówkę. Wpłacałam więcej by szybciej ją spłacić,no i w październiku miałam spłacić ostatnią ratę,dzwoniłam do banku no i na dzień 9.10 miałam zapłacić 181,20 no i przelałam.Tak minął miesiąc i co się okazało nie przyszła mi żadna wiadomość o zamknięciu kredytu.Zadzwoniłam wczoraj i okazało się że mam zapłacić znowu 22,23gr bo 9,10 wpłaciłam pieniadze po południu.Chore doba ma 24 godz.jeszcze tego mało mam upomnieć się o to by przysłali mi potwierdzenie o zamknięciu kredytu,co to za bank?miałam doczynienia z wieloma bankami coś tu nie tak,od kiedy to klient ma upominać się o potwierdzenie zamknięcia kredytu?jakbym nie zadzwoniła to kwota by wysiała sobie bo szczerze myslałam że wszystko gra,Sprawdzajcie ludzie telefonicznie zamknięcie kredytu!!
Autor: Lokaty
jakie lokaty kretynie w sygmie
Dodano: 10 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jak piszesz coś to przynajmniej sprawdz, coś za co ci płacą wymaga trochę, zebyś się postarał ;)
Autor: Paweł
bezprawie
Dodano: 8 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
To jakie oskarżenia rzucacie pod adresem sygmy to jest karalne, zastanawima się czy nie wnieść zawiadomienia do prokuratury
Autor: Hellena
najpierw się nauczcie poprawnie pisać
Dodano: 8 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wasze wypowiedzi, o sygmie któej jestem klientem od lat, klientem zadowolonym, przypominaja wpisy gimnazjalistów i to bardzo niedouczonych, za takie wpisy wyrzucała bym ze szkoły poprostu
Autor: gg
oszustwo dziadostwo
Dodano: 7 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chrzanią ze nie ma takiego nazwiska które istnieje w dowodzie. Nieporozumienie kurwa Nie bank
Autor: eli
najgorszy bank w pl
Dodano: 6 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uwaga na ten bank to oszusci
Autor: Zenon
co za bzdury
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
@otis,,,, Jakie lokaty terminowe w Sygmie??? Zapoznaj się lepiej z produktami Sygmy albo idź krytykować inny bank.
Autor: olk
opinnia
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
najwięksi złodzieje
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.