Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: xxx
Nie polecam
Dodano: 20 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam tego banku. Są nie uczciwi ...
Autor: Ania
do Adama
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
@Adam, sam się zgodziłeś na podwyższenie limitu tym, że nie przeczytałeś pisma, w którym piszą, że jeśli nie wyrazisz sprzeciwu co do podwyższenia limitu, zostanie podwyższony z automatu.
Autor: anna
oszukana
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem bardzo zaskoczona tym bankiem, do tej pory miałam o nim naprawdę dobre zdanie, brałam wcześniej pralkę , lodówkę i kuchenkę na raty w RTV EURO AGD. Kredyt 0%, raty spłacone w terminie i kredyt bez żadnych odsetek. Natomiast w zeszłym roku wzięłam telewizor na raty też w RTV EURO ADG też kredyt 0%, raty spłaciłam w terminie, tak myślałam do niedawna. Jak zadzwoniła do mnie pani z obsługi klienta mówiąc że ostatnia rata nie wpłynęła do nich w terminie. Przypomnę że termin płatności ostatniej raty przypadał na 05 luty 2014, ja dokonałam przelewu przez internet 02 lutego 2014. Więc złożyłam reklamację, której dzisiaj dostałam rozpatrzenie, że nie dotrzymałam warunków umowy bo wpłata została przez nich zaksięgowana 18 lutego!!! I mam spłacić jeszcze odsetki od kredytu to jest 1500 zł!!!!! Nie wiem co się stało z tym bankiem?? Przecież przelew internetowy jest księgowany następnego dnia roboczego na koncie odbiorcy. Napisałam pismo o ponowne rozpatrzenie reklamacji. Czuję się oszukana i nie wiem co mogę jeszcze zrobić??
Autor: Adam
obiektywnie
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Generalnie jest ok choć mogłoby być taniej. Dla mnie karta Sygma bank była dużą wygodą(stąd pozytyw), ale... Są strasznie nachalni kiedy dzwonią do tego stopnia, że człowiek musi wymusić zakończenie rozmowy... Po drugie - stawiają klienta, bez jego zgody, przed faktem dokonanym informując o podwyższonym limicie kredytowym - komu innemu może to odpowiada, mnie to wkurza. Poza tym potrafią zasypać skrzynkę pocztową papierowym SPAM'em
Autor: Gocha
profesjonalizm
Dodano: 15 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja zawsze, a jestem klientem sygmy od lat, prosze o potwierdzenie, że się ze wszystkiego wywiązałam, i jest ok
Autor: zuza
do zygi
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
dziekuje bardzo,nie pomyslalam o tym ,tak zrobie.
Autor: zygi
zuza adres
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
@zuza Wysłać ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru lub do punktu kredytowego jak ja. Dostałem do ręki potwierdzenie wypowiedzenia i o ile dobrze pamiętam mają miesiąc na zamknięcie. Ale jeszcze przed złożeniem wypowiedzenia Pani w OBI mi sprawdziła, czy coś jeszcze mi zostało do zapłacenia.
Autor: zuza
adres
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
maz wyslal na ul Suwak 3 w Wwrszawie,czyzby inny adres mieli i co zrobic zeby chcieli rozliczyc i zamknac konto.moze ktos doradzi,bardzo prosze,dziekuje.
Autor: zuza
adres
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
moze ktos napisze na jaki adres im wysylac listy bo maz wyslal na ul suwak 3 poleconym i nic nie odpisuja na ten list tylko przysylaja z Piotrkowa Tryb.zeby korzystac z karty a maz nie chce tracic z karty bo emerytury jeszcze nie ma i nie pracuje teraz wiec z czego by uregulowal,?
Autor: zuza
rezygnacja z rachunku
Dodano: 14 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
moj maz ma karte kredytowa od nich ,teraz od 3 miesiecy jest uregulowana i maz napisal o zamkniecie rachunku i rezynacje z karty a tu jak grochem o sciane,przysylaja zeby korzystac z karty ale kwota jest pomniejszona o 54 zlote,przeciez wszystko uregulowal,wiec skad ten brak?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.