Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: anonim
naciagacze i zlodzieje
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank jaki jest w szczegolnosci o raty pare dni spoznienia z rata i 15 zl w plecy przy wczesniejszej wplacie rety czlowiek otrzymuje esemesa o naliczonych odsetkach gdzie rata jest platna do 8 wiec gdzie jest tu sprawiedliwosc dzwonia nekaja i wysylaja jakie karty gdzie nigdy bym takiej karty nie wzial wiec co to za bank ktory tak postepuje z ludzmi
Autor: Otwarty
żenada
Dodano: 30 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to co wypisujecie, w dodatku jak po stylu można poznać, robi to jedna osoba, to żenada, weź się człowieku uspokój i przestań wypisywać te pierdoły
Autor: Antybank
pseudobank
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To są jakieś kpiny a nie bank, płacę raty za laptopa, mam kilka dni zwłoki płace z odsetkami ok. Ale jakim prawem oni doliczają mi jakieś kwoty z kosmosu, nękają telefonami, wpychają nachalnie kartę o którą nie prosiłem i jeszcze mam za ten badziew płacić!!!!! Skąd oni się urwali?! Nie polecam. Żenada. To samo dzieje sie u znajomych, którzy wzięli kosiarkę na raty. To samo, wepchali nie proszeni kartę i płać se człowieku, bo nie aktywowałeś!!!! Nosz ku.... Krew mnie zalewa na takie coś!!!!!
Autor: Robert
banda złodzieji
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
obecnie zakupy na raty w sygma bank wyglondają w ten sposób [umowa kredytu ratalnego i umowa o karte kredytowa mastercard paypass] takich umów unikajcie jak ognia samo podpisanie umowy wiąże sie z kosztami o kturych nawet wam sie nie snilo
Autor: Kozak
naciągacze
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bandycki bank, kiedyś pare lat temu wykupili moje ubezpieczenie zakupu na raty w wysokości 30 zl. które po latach wg, nich uroslo do ok300 zl , po nekaniu i naliczniu lichwy wszystko splacilem zeby się odppier. a tu pzreysylaja informacje że udielili mi kredyt za który mam płaci czy chce czy nie banda
Autor: Maxio
Zastraszanie
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzwoni do mnie jakaś baba z banku, nie dość że w dzień pogrzebu brata to jeszcze na telefon do pracy, którego nigdy nie podawałem, ciekawe skąd go wzięła. Kredyt już dawno spłaciłem.Wcześniej złożyłem podanie-reklamację o rozwiązanie umowy karty Sygma ponieważ nie dawali mi spokoju o jakieś tam 30 parę złotych.Karty nie aktywowałem a oni domagają się opłat za kartę i straszą ogromnymi procentami. Nie wypada nic innego jak tylko zaskarżyć taki bank do Sądu. Poczekam na odpowiedź złożonej reklamacji, zobaczę co odpiszą, a potem zrobię swoje.
Autor: Olechno
sygma bank bardzo pozytywnie
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ciężko mi uwierzyć w to co wypisujecie o sygmie, nigdy się nie spotkałem z takimi historiami, doświadczenie mam jak najlepsze
Autor: NN
naciągacze
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spłaciłam kredyt na pralkę w 2012 a sygma bank kilka dni temu upomina się o 32zł za aktywację karty kredytowej o którą nigdy nie prosiłam i po otrzymaniu od nich zniszczyłam ponieważ jej nie potrzebowałam. karygodne ,
Autor: ll
osztrszegam
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to kpina najgorszy z jakiego korzystałem nie wspominając o obsłudze klijeta nachalnie telefonach i wręcz notorycznie problemach z tym bankiem, naprawdę nie spotkałem się jeszcze z czymś takim moim zdaniem powinien się tym bankiem zainteresować jakaś służba bo co słyszę to komuś za coś naliczaja odsetki albo tego typu rzeczy będę każdemu odradzam ten też bank kot mnie o niego zapyta
Autor: NN
NIE POLECAM
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam tego banku!!!!!!!!! Raty kredytu spłacam regularnie i z wyprzedzeniem.Ostatnio po mimo wcześniejszej wpłaty dostałam sms o braku wpłaty z doliczonymi odsetkami, po telefonicznej konsultacji z bardzo MĄDRYM PANEM !!!!!! dowiedziałam się ze nie wolno mi wpłacać z wyprzedzeniem PARANOJA .Niezwłocznie dokonałam wpłaty a tu kolejna niespodzianka PRZYPOMNIENIE o nie zapłaconej racie i doliczenie 16 zł do kredytu.Jak się okazało księgowanie w SYGMA Banku trwa kilka dni W dzisiejszych czasach to załatwia się z dnia na dzień .No ale cóż ale nie w Sygma Banku !!!!!!!!! KREDYTU UDZIELĄ AUTOMATYCZNIE W PRZYSŁOWIOWE 5 MINUT ALE KSIĘGOWAĆ MUSZĄ ZNACZNIE DŁUŻEJ
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.