Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: adnim
odp
Dodano: 6 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
drogi kolego lub kolezanko anonim90 nie wymyslam zadnych historyjek jak to podsumowalas lub podsumowales pisze jaki jest fakt wplacasz rate przed terminem i tak ci wysla odsetki i nie omijam terminu splaty rat wiec naucz sie czytac ze zrozumieniem a nie osadzasz kogos drogi kolego lub kolezanko a ten bank bede odradzal kazdemu kto bedzie probowal wziasc cos na raty lub przejsc do tego banku
Autor: anonim90
opinia
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kolego anonim wpis sprzed 3 dni,na prawdę bank napisał do ciebie 'W związku z opuźnieniem...'???skoro już wymyślasz historyjki to naucz się pisać i czytać!!!skoro masz OPÓŹNIENIA w spłacie to nie dziw się że naliczają ci się odsetki...to nie jest jedyny bank który nalicza odsetki w związku z omijaniem terminów rat
Autor: Dorota
Rezygnuję z usług Sigma Bank
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
O5.12.2014 chciałam wpłacić ratę w oddziale Sigma Banku W Kielcach ul Sienkiewicza. o godz 10.Bank zamknięty ,dobrze ,że pani tam pracująca wypuszczała pana drzwiami i gdy chciałam wejść powiedziała żebym przyszła o 11. Ja osoba pracująca mam po prostu przyjść za godzinkę. Zero problemu prawda :) , bo jest awaria. Żadnej informacji o awarii na drzwiach- bo po co???Nie bank tylko klient na usługach banku. Kiedyś w punkcie (Kielce Real) Pani nie chciała przyjąć większej sumy niż rata. Pomijam problem wciskanych na siłę ubezpieczeń karty.Tygodniowo dostaję po trzy oferty z innych banków ,więc nie muszę być w Banku w którym to : Klient jest na usługach Banku a nie Bank na usługach Klienta.Wasze negatywne opinie drodzy internauci utwierdziły mnie w decyzji rezygnacji z usług tego Banku Nieszanującego Klienta. Pozdrawiam Wszystkich Rozczarowanych :)
Autor: Radek
Umowa
Dodano: 4 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pretensje do garabatego że ma proste dzieci umowa to umowa raty trzeba płacić w terminie jeśli macie płatność do 10 to do tego dnia kasa powinna być u nich na koncie. A potem płacz i lament jak się nie płaci na czas to się ponosi konsekwencje i nie tylko ten francuski Sygma tak robi każdy jeden bank łącznie z polskimi bankami jeżeli chodzi o oprocentowanie to ukryte koszty jednym słowem lichwa jeżeli masz u nich kredyt lub zamierzasz wziąść pilnuj się z ratami w terminie wtedy będzie wszytko OK
Autor: Monisia
JAWNIE i CELOWO OSZUKUJĄ LUDZI.!!!!
Dodano: 4 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank powinien być UCZCIWY wobec klienta,a Sygma to oszuści i złodzieje,którzy świadomie działaja na niekorzyśc klienta.Minął ROK od momentu kiedy spłaciłam kredyt ratalny i zaczął się HORROR bo w listopadzie przyszło pierwsze wezwanie do zapłaty zaległości a po 2 tygodniach przyszło drugie wezwanie ale kwota była juz większa o 200 PROCENT.!!! Bank nie powiadomił mnie w ubiegłym roku po spłaceniu kredytu,że jest JAKIŚ? problem z ich strony,tylko poczekali ROK i teraz SZALEJĄ!!! Nie można pozwolić na to,żeby Bank w sposób celowy oszukiwał klientów!!! Należy OMIJAĆ TO DZIADOSTWO i nie korzystać z żadnych uług tego Banku.Napisałam reklamację,jeżeli nie przyniesie pozytywnego rezultatu to wówczas napiszę do Urzędu Komisji Nadzoru Finansowego,a jeżeli to również nie przyniesie efektu nagłośnię sprawę w telewizji. Moja rada dla wszystkich KORZYSTAJMY Z NASZYCH POLSKICH BANKÓW.,a tych złodziei należy omijać z daleka!!!!!!
Autor: Stanisław
wyłudzacze
Dodano: 3 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy nie miałem żadnej karty kredytowej z tego banku i nagle zaczęli mi przysyłać opłatę roczną ,później odsetki od niespłaconej w/w opłaty i tak co miesiąc.Tłumaczę im ,że nie mam , nigdy nie miałem i karty z ich banku ale to nie dociera ,każą mi zapłacić albo nie dadzą spokoju do końca życia.Raz wziąłem kredyt w sklepie ,przy zakupie paneli i podobno przy tym kredycie była mowa,że przyznają mi kartę ale nie przyznali ,nie przysłali ale płacić muszę .Unikajcie wszelkich produktów z tego banku bo nigdy nie wiadomo gdzie jest haczyk ,to są po prostu oszuści i złodzieje.
Autor: cetad
kasa lewa
Dodano: 3 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijac z daleka.
Autor: zenado
oszuści
Dodano: 3 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Żenado a ty kim jesteś żeby podwarzac opinie innych widocznie nie słyszałes/las wielu rzeczy no cóż są ludzie bardziej i mniej rozgarnieci ja miałem do czynienia z tym bankiem i niestety ale to co ludzie piszą i mówią to prawda
Autor: Otwarty
żenada
Dodano: 2 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
w dalszym ciągu niezła żenada z tymi waszymi wpisami, dla mnie sygma jest dobrym bankiem w życiu nie słyszałem o takich sytuacjach jakie w waszych bełkotliwych wpisach mówicie
Autor: elektryk
złodzieje
Dodano: 2 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałem SMS o treści: W związku z opuźnieniem spłaty raty płatnej do 5.11.2014 zostaje ona powiększona o 16zł. Z tym że SMS przyszedł dopiero 3.11.2014r. To jest ku...wa jakaś paranoja kradziesz w biały dzień i żadnej odpowiedzialności i bezkarność. Człowieku płać i płacz albo bedziesz miał większe kłopoty. Szczerze powiedziawszy dla mnie wszystkie banki to złaodzieje bez wyjątku.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.