Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Tymona
sygma
Dodano: 4 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
swoja drogą, ten wpis tak zwanej pani marceli to wpis półanalfabety, pomijając oczywiście wierutne bzdury które wypisuje o sygma banku, jeśli bank ją oszukuje to dlaczego nie zgłosi przestępstwa na policję, zamiast wypisywać bzdury na poważnych forach? może dlatego że to nie prawda?
Autor: Kuba
Prawda
Dodano: 4 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do marceli -głupoty pani opowiada ,niech pani nie broni tak tego banku -bo ten facet ma świętą rację -TAK POSTĘPUJE SYGMA BANK Z KLIENTAMI. WSTYD
Autor: marcela
oj oj
Dodano: 1 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie wiem w jak dobrych relacjach trzeba być z kuzynką, żeby kupować jej prezent i samemu spłacać raty, w dodatku stół. Mniejszość o większość. Tylko że tu jest wątek o Sygmie, a nie sigmie, więc w tym wypadku już na pewno nie mówimy o tym samym :)
Autor: Sławomir
oszuści
Dodano: 29 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bedąc w Agacie zobaczyłem stół , idealny dla kuzynki.Ostatni. Brak gotówki i mały limit na karcie. Pani doradziła ze mamy raty bez % i załatwi Pan w 5 min. Tak sie stało i doradzono mi Sigme.% rat po 125 zł.Zabrałem stó i prezent przekazałem. Zapłaciłem jedna rate i SZOK PISMO Z SIGMY o dostarczenie -zaświadczenie o działalnosci - oświdczenie o zarobkach PITza ubiegły rok i za 3 miesiące br Zastanawiam sie czy tam pracują zarządzaja normalin ludzie oferta kredytu ,, szybki kredyt na dowód,, a po czasie zaczynaja omijac takich oszustów z daleka -
Autor: Afrodyta
sygma dobry bank
Dodano: 26 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zupełnie nie rozumiem o co tym ludziom chodzi? jestem klientem sygma banku od prawie 4 lat i uważam, że naprawdę jest uczciwy, solidny i pro kliencki, nigdy w życiu nie pozwolili by sobie na jakieś zagrywki w pobierając jakieś wyimaginowane opłaty, zresztą na jakiej podstawie? obowiązują ich przecież przepisy i regulacje dotyczące banków
Autor: marcela
:)
Dodano: 21 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
no też mi się tak wydaje, gdzieś w umowie musiał być o tym zapis :)
Autor: Marlena
sygma ok
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
sygma jest ok, a dla większości ludzi każda oplata jakakolwiek to nadużycie i złodziejstwo, myślę, ze ci poniżej po prostu nie przeczytali umów jakie podpisali z sygm a
Autor: marcela
nie sądzę
Dodano: 16 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak ktokolwiek może żądać czegoś poza tym co jest w umowie, nie sądzę, że instytucje takie jak banki łamałyby prawo :)
Autor: Eryka
sygma
Dodano: 15 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dziwne rzeczy piszecie o sygmie, jestem ich klientka od prawie 5 lat, i bardzo sobie chwale ten bank, z reguły ludzie źle piszą o bankach jak coś sami maja za uszami, w moim przypadku sygma nigdy niczego nie żądała ode mnie ponad to co im się słusznie należało, z racji świadczenia usług, nie ma mowy nawet o wprowadzaniu jakichkolwiek arbitralnych zmian do umowy
Autor: Franciszek
Prawda
Dodano: 14 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety ,ale wszystko zgadza się w poniższym wpisie .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.