Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Gosia
NACIĄGACZE
Dodano: 16 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam wszystkich. Mam podobny problem z tym pseudo bankiem. Jak każdy kupuję na raty. Podpisuję umowę spłacam raty i koniec znajomości z jakimkolwiek bankiem. Tylko nie z Sygma Bank. Otóż otrzymałam sms że mam zapłacić opłatę roczną za kartę kredytową. Żadnej karty nie posiadam więc zlekceważyłam smsa. Po tygodniu otrzymałam dokument z banku z przelewem. Wszystkie moje dane… następnego dnia dodzwoniłam się do banku z jednego z numerów na tym wydruku. Okazało się, że mam u nich konto od 2009r. Babka przy telefonie powiedziała że nie muszę mieć karty ale u nich jest, że mam kartę jakieś 2000 limitu do wykorzystania i mam to zapłacić. Jak mi się nie podoba to powinnam rozwiązać umowę z bankiem. Ja żadnej umowy, karty tego banku nie posiadam. Po 5 latach pseudo bank przypomniał sobie o mnie i dręczy mnie listami i smsami.
Autor: Maciej
PORAŻKA
Dodano: 16 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam , wszystkich klientów tego banku , jak również przyszłych,,oby nie,,,,,bo ja wżyciu nie doznałem takie LICHWY jakim jest ten pseudo bank,,gorszego krętactwa i lipiarstwa nie spotkałem, ludzie którzy tam pracują nie mają żadnego pojęcia , tylko kombinóją jak wkręcić i nawciskać biednemu klientowi tak ,, do słoswnie na siłę,,aby aby ,,żeby tylko zadłużyć kogoś i wecyckać do ostatniej kropli,, nie polecam nawet najgorszemu wrogowi......
Autor: jok
żenada
Dodano: 15 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a ta opinia to tak ogólnie z nienawiści do wszystkich banków, czy coś ci zrobili bardzo wymyślnego jak poprzednim wpisywaczom hejterskim? tak jakoś że historie nie ztej ziemi?
Autor: renia
żenada
Dodano: 14 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
czy ktos uporał sie z tym złodziejskim bankiem i moglby udzielic cennych wskazowek jak pozbyc sie ich ze swojego życia?Pomocy!!!!!:-(
Autor: jok
tego już zawiele
Dodano: 12 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
gościu przegiąłeś, i to niezłe przegiąłeś sam jesteś tym co piszesz, w dodatku to co piszesz jest karalne
Autor: AGA
nic dobrego
Dodano: 11 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wzięłam sprzęt na raty gdyby nie to nawet nie wiedziałabym o istnieniu takiego "banku". Spóźniłam się z zapłatą trzy dni z przyczyn nie zależnych ode mnie ale mniejsza z tym. Dziesięć dni przed spłatą kolejnej raty przysłano mi smsa iż rata w danym miesiącu będzie wyższa o 15 złotych.W POLSKICH bankach tego nie ma, monit płacisz po miesiącu nie spłacania i tak jest w polskich umowach.Ten sygma bank nie zachowuje się jak bank tylko kasa pożyczkowa. Poważny bank nie będzie wydzwaniał do klienta po kilka razy w tygodniu wciskając pożyczkę lub kartę. ODRADZAM!!!
Autor: Anna
wyłudzają pieniądze
Dodano: 10 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do mnie też dzwoni kobieta, pyta o moją datę urodzenia, ja odmawiam podania bo nie muszę , więc mi mówi, że będą kontaktować się inaczej. Kiedyś miałam kredyt spłaciłam w terminie, potem spłaciłam opłatę kartę, której nigdy nie aktywowałam i dostałam SMS ,że umowa rozwiązana. Założę się , że chodzi o dalsze płacenie za kartę. Jak się pozbyć takich złodziei
Autor: neila
logika ludzi
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ludzie prosta logika rata do 5/10/15 to płace tak aby wpłynęła na ten dzień! nie płacimy np 5 licząc, że wpłynie w tym samym dniu i zostanie zaksięgowana. Ponadto w umowie wszystko pisze trzeba tylko przeczytać ale komu by się chciało a potem piszecie tu co nawinie się na język trochę edukacji i rozumu !!!
Autor: Margiet
odradzam
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po zapoznaniu się z kilkoma komentarzami całkowicie podzielam opinie o tym po...... banku jest to banda naciągaczy wyłudzająca od ludzi nienależne im pieniądze. Kopiłam rower na raty, spłaciłam kredyt w 2012 po kilku miesiącach otrzymałam kartę kredytowa o którą wcale nie prosiłam i nie aktywowałam po dwóch latach zaczęły żądania opłaty za kartę czy nikt, kur... nie potrafi z ta banda naciągaczy porządku? przecież to jest prawnie usankcjonowana banda przestępców!!!!!!!!! Będę odradzać wszystkim kto będzie chciał korzystać z usług tego banku!!!!!!!!!
Autor: Paweł
odradzam
Dodano: 8 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank na świecie!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.